پیام مدیرکل دفتر موسیقی به هفدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان
اقتصاد ایران: امیرحسین سمیعی (مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی) به هفدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان پیام داد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از روابط عمومی هفدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان، در این پیام میخوانیم:
باسمه تعالی
از آنجا که موسیقی میتواند در قامت گویاترین رسانهی هنر انقلاب اسلامی و اندیشهی ریشهمند ایران امروز جلوهگری کند؛ بیتردید نیازمند فرصت و فضایی است تا نقش بیبدیل خود را در عرصههای تأثیرگذار جامعهسازی و جامعهپردازی و ایجاد پیوستگیهای فردی و اجتماعی ایفا کند.
فرصتی که به یُمن تعالیم ایمانی و پیام معنویّتساز مردم شریف ایران اسلامی، بیش از چهار دهه در اختیار بازشناسی و با تولید مفاهیم حاضر در گفتمان هنری انقلابی قرار گرفت و نهتنها این کشور و جبههی درخشان مقاومت، بلکه اقصی نقاط جهان امروز را تحت تأثیر خود قرار داد.
بر این پایه، اگر این نفوذ و اقتدار فرهنگیـ هنری در مسیر روشنیبخشش، به رویشهای مستمر نیازمند باشد تا هر روز جلوهای تازه کند و مرز جدیدی را بگشاید؛ نیازمند چهرههای تازهتری است که بایستی آنها را در قامت جوانان نوجوی آیندهنگر جستجو کرد و جشنوارههای موسیقی جوان، دقیقاً در پس چنین نگاهی برآمدهاند تا ضمن درک و شناسایی دقیق گذشتهی پربار و راه رفتهی پیشکسوتان این حوزه، افقهای تازهتر را نیز با نگاهی گشایشگر، جستجو کنند و هر روز، مرزهای زیبایی و فرهنگ و اندیشه را با جوهرهی ارزشی و انقلابی خود گسترش دهند.
«هفدهمین جشنوارهی ملّی موسیقی جوان» هم برآمدِ این پیشینه و ضرورت و نگاه و نگرش است که در این نوبت برگزاری، با تغییرات کارشناسیشده، به روندی تکمیلی به منظور حصولِ رضایتمندیِ حداکثریِ فعّالان و مخاطبان این هنر، روی آورده است.
حرکتها و تحولاتی تکمیلکننده، از جمله بهرهمندی از نسل جوان موزیسینها از سراسر کشور در گروه داوری آثار این دوره، بهرهگیری از سامانهی «بامک» برای گسترش جغرافیای مشارکتی جوانان کشور از مرکز تا اقصی نقاط مرزی و نیز رفع نیاز به ارسال فیزیکی مدارک و سایر اقداماتی که با این هدف انجام یافته است که این نوبت از جشنوارهی موسیقی جوان با ضریبی بالاتر از منظر تنوّع هنری و استحکام آراء، استعدادهای ناب و برتر، شایستهتر شناسایی شده و به جامعهی هنری کشور معرفی گردند.
همهی آنچه گفته شد؛ دستاوردها و تداوم تصمیمات و قدمهای موثّری بوده است که برای بازدهی بالاتر و برگزاری روشمند این جشنواره، اعتلای کیفی رقابتها و افزایش همافزاییها و البته نیز تأمین نظر صاحبنظران آگاه و متخصّص کشور، انجام شده است.
امید آن دارم که دفتر این جشنواره در نوبتهای آتی، با بهرهگیری از تجارت حاصل شده و اِشراف تخصّصی بر موضوع، موضوعیّتی مضاعف یافته و گسترههای متفاوتتری را تجربه نماید.
تلاش همهی دلسپردگان به اعتلای هنر انقلاب اسلامی و تعالی ارزشهای ملّیـ اسلامی در موسیقی امروز ایران عزیز را صمیمانه سپاسگزارم.
امیرحسین سمیعی - مدیرکل دفتر موسیقی
انتهای پیام/