اطلس سرمایه گذاری بخش کشاورزی استان مرکزی تعیین تکلیف شود

اقتصاد ایران: اراک- نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی گفت: اطلس سرمایه گذاری بخش کشاورزی این استان بر اساس نقشه آمایش سرزمینی باید در اسرع وقت تعیین تکلیف شود.

به گزارش خبرنگار مهر، نادرقلی ابراهیمی عصر چهارشنبه در آئین نکوداشت برگزیدگان بخش کشاورزی استان مرکزی اظهار کرد: اصلاح روش‌های تولید، افزایش بهره وری، مدیریت آب و کشت دانش بنیان، دستیابی به خودکفایی پایدار در حوزه کشاورزی در برنامه هفتم توسعه مورد توجه ویژه است.

وی با بیان اینکه اولویت‌های محصولات کشاورزی این استان باید احصا شود، افزود: استان مرکزی با تولید ۴۷۰ هزار تن گندم پیشرو است از این رو جایگاه فعالان حوزه کشاورزی باید ارتقا یابد.

نماینده اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه آب، انرژی، غذا و محیط زیست راهبرد تولید در حوزه کشاورزی را ترسیم می‌کند، افزود: فرآوری محصولات کشاورزی پس از تولید، بیشترین درآمد، اشتغال و ارز آوری را دارد.

وی ادامه داد: باید زنجیره‌های ارزش آفرینی و اطلس سرمایه گذاری در حوزه کشاورزی و صنعت در این استان بر اساس نقشه آمایشی سرزمین باید تعیین تکلیف شود و این مهم در مجلس با جدیت مورد پیگیری است.

ابراهیمی، تأمین منابع مالی را یکی از مهم‌ترین چالش‌های بخش کشاورزی دانست و افزود: حوزه کشاورزی به عنوان مؤثرترین و مولدترین بخش اقتصادی کشور تنها پنج درصد از اعتبارات را به خود اختصاص داده که انتظار است سازمان برنامه و بودجه به این مهم توجه ویژه داشته باشد.

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: با توجه به تغییر الگوی کشت یکی‌از مطالبات جدی در بخش مدیریت، بهره‌برداری و کشاورزی، تأمین آب است همچنین انتظار است در راستای حمایت از تولید و افزایش بهره وری، کاربری اراضی کشاورزی حفظ شود.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ