هشدار وزیر آلمانی درباره افزایش فقر در اقتصاد اول اتحادیه اروپا

اقتصاد ایران: وزیر دارایی آلمان طی اظهاراتی در فرانکفورت هشدار داد که عدم ایجاد رشد اقتصادی، این کشور را به سمت فقیرتر شدن پیش می‌برد.

- اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از راشاتودی، کریستین لیندنر، وزیر دارایی آلمان در یک رویداد شبکه خبری بلومبرگ در فرانکفورت هشدار داد که عدم ایجاد رشد اقتصادی، این کشور را به سمت فقیرتر شدن پیش می‌برد.

به گفته لیندنر که رهبری حزب دموکرات آزاد این کشور را نیز بر عهده دارد، یک دوره طولانی مدت از رشد کم یا توقف رشد اقتصادی، به ناچار پیامدهایی برای اقتصاد اول اتحادیه اروپا دارد.

لیندر گفت: (اقتصاد) ما دیگر رقابتی نیست. ما در حال فقیرتر شدن هستیم زیرا رشدی نداریم. ما در حال عقب افتادن (از دیگر کشورها) هستیم.

اظهارات وی اندکی پس از آن بیان شد که سازمان توسعه و همکاری اقتصادی(OECD)  چشم انداز تیره‌ای را منتشر کرد که در آن پیش بینی خود برای رشد اقتصاد آلمان در سال جاری میلادی را به نصف کاهش داد و به فقط 0.3 درصد رساند که بسیار کمتر از 2.9 درصدی است که برای گروه 20 پیش بینی کرده و حتی کمتر از 0.6 درصدی است که برای منطقه یورو پیش بینی کرده است.

در همین حال، انتظار می‌رود داده‌های مربوط به تولید صنعتی آلمان که قرار است در هفته جاری میلادی منتشر شود به پایین‌ترین سطح خود از سال 2008 برسد، سالی که صنعت آلمان به شدت تحت تأثیر پیامدهای بحران مالی جهانی قرار گرفت.

لیندر گفت: برای من غیرقابل تصور است که دولت هیچ نتیجه‌ای از این تحلیل نگرفته باشد.

وی تأکید کرد که کاملاً واضح است که تمام تعهدات اجتماعی آلمان از جمله "وضعیت موجود امنیت اجتماعی"، پروژه‌های زیست‌محیطی و ضرورت افزایش هزینه‌ها برای امنیت خارجی این کشور "تنها با رونق اقتصادی بیشتر و نه با چیز دیگر قابل تحقق است".

داده های اولیه رسمی منتشر شده در ژانویه توسط اداره آمار آلمان (دستاتیس) نشان می‌دهد که تولید ناخالص داخلی این کشور در سال گذشته میلادی 0.3 درصد کاهش یافته است.  

انتهای پیام/

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ