موافقت‌نامه‌های تجاری بیشتری با کشورهای همسو امضا می‌شود

اقتصاد ایران: معاون وزیر صمت و رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران بر توسعه موافقت‌نامه‌های دو یا چندجانبه تجاری و اقتصادی با کشورهای همسو تاکید کرد.

- اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، مهدی ضیغمی، معاون وزیر صمت و رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران امروز (دوشنبه) در آیین افتتاحیه دومین نمایشگاه اختصاصی اوراسیا اظهار داشت: یکی از راهبردهای اصلی دولت جمهوری اسلامی ایران در بعد بین‌المللی توسعه موافقت‌نامه‌های دو یا چندجانبه اقتصادی و تجاری با کشورهای همسو است.

 ضعیغمی با بیان اینکه انعقاد موافقت‌نامه تجارت آزاد با کشورهای عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیا از سال 1400در دستور کار وزارت صمت قرار داشت، گفت: این نمایشگاه فرصت مناسبی را فراهم آورده که تجار و بازرگانان کشورهای مختلف با آشنایی کامل از ظرفیت‌های اقتصادی و تجاری یکدیگر بتوانند بعد از امضای موافقت‌نامه تجارت آزاد با اوراسیا سطح مناسبات تجاری خود را افزایش دهند.

معاون وزیر و رئیس کل سازمان توسعه تجارت با تاکید بر اینکه این نمایشگاه تجلی‌گر همکاری کشورها در چارچوب پیمان‌های منطقه‌ای است، گفت: دومین نمایشگاه بین‌المللی اوراسیا در فضایی بالغ بر 9 هزار متر مربع که شامل 7 هزار متر مربع برای شرکت‌های ایرانی و 2 هزار متر مربع برای شرکت‌های خارجی است، برگزار می‌شود. به گفته او در این نمایشگاه فعالان اقتصادی در حوزه‌های مختلف صنعتی، کشاورزی، معدنی، مواد غذایی، انرژی، نفت و گاز و امور بانکی و سرمایه‌گذاری حضور دارند.

ضیغمی ادامه داد: با توجه به اینکه توسعه مناسبات اقتصادی و تجاری کشورها نیازمند حل برخی مشکلات زیرساختی است، در نظر داریم در جریان برگزاری دومین نمایشگاه بین‌المللی اوراسیا، میزگردهای تخصصی در حوزه‌های گمرک، حمل و نقل، بانک، بیمه، انرژی، سرمایه‌گذاری، ظرفیت‌های مناطق آزاد و نشست‌های تجاری دو جانبه برگزار شود. 

انتهای پیام/

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ