ظرفیت‌های دانش بنیان برای حضور در بازار هندوستان معرفی می‌شود

اقتصاد ایران: ظرفیت‌های خالی زیادی در بازار هند وجود دارد که در «همایش معرفی فرصت‌ها و ظرفیت‌های حضور در بازار هندوستان» به این موضوع پرداخته می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، هند یکی از پرمصرف‌ترین کشورهای جهان است و نفت، یک‌چهارم انرژی این کشور را تأمین می‌کند. گزینه‌های همکاری در هند نیز کم نیستند. حوزه‌های مختلفی از جمله بهداشت، گردشگری فناوری، محیطی، ساخت‌وساز، بخش آموزشی و محصولات و خدمات کشاورزی برخی از این موارد است.

هند همچنین در بخش انرژی و دفاعی و میکروچیپ‌ها بازار واردات بالقوه‌ای دارد. تغییرات در هند به خصوص در زمینه تجارت الکترونیک در حال افزایش است. حضور شرکت‌های بزرگ و فروشگاه‌های آنلاین در این کشور نویدبخش افزایش فرصت‌های صادرات به هند و توسعه روزافزون آن است.

با توجه به ظرفیت‌های گسترده بازار هند و جمعیت عظیم این کشور لازم است ایران موضوع دوجانبه خلأهای این بازار را جهت صادرات و ظرفیت‌های برجسته تولیدی آن برای تأمین اقلام مورد نیاز، مورد توجه بیشتری قرار دهد.

در این خصوص همایش معرفی فرصت‌ها و ظرفیت‌های حضور در بازار هندوستان، سه‌شنبه ۳ خردادماه سال جاری ساعت ۹ تا ۱۲ به صورت مجازی و حضور در سالن مروارید مرکز نمایشگاه‌های بین المللی تهران برگزار می‌شود.

در این همایش مهدی ضیغمی سرپرست سازمان توسعه و تجارت، ایرج الهی سفیر ایران در هند، علیرضا پیمان پاک قائم‌مقام وزیر جهاد کشاورزی، هادی طالبیان مقدم مدیرکل شبه‌قاره هند سازمان توسعه تجارت و سید امیر برهانی نائینی رئیس هیأت مدیره صندوق ضمانت ایران به عنوان مهمانان ویژه و سخنران حضور دارند.

همچنین از دیگر میهمان ویژه و سخنرانان می‌توان به نماینده کنفدراسیون صنایع هند، سفیر هند در ایران، رئیس اتاق بازرگانی و صنایع PHD، نماینده فدراسیون صادرات هند و غیره اشاره کرد.

در همایش معرفی فرصت‌ها و ظرفیت‌های حضور در بازار هندوستان، نمایندگانی از سازمان مناطق آزاد اقتصادی، سازمان بنادر و دریانوردی، گمرک جمهوری اسلامی ایران، بانک مرکزی، دیگر نهادهای مرتبط و صادرکنندگان برتر به هند نیز حضور دارند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ