معاون وزیر اقتصاد :

سیاست های حوزه تولید به خوبی اجرا نشد

اقتصاد ایران: معاون وزیر اقتصاد با بیان اینکه طی ۵۰ ساله اخیر وضعیت تورمی نامناسبی داشتیم، گفت: طی سالهای گذشته سیاست‌های حوزه تولید به خوبی اجرا نشده است.

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران ، هادی قوامی در مصاحبه رادیویی اظهار داشت: متوسط رشد اقتصادی در دهه ۱۴۰۰ نزدیک صفر بوده و لذا نشان می‌دهد سیاست‌های حوزه تولید به خوبی اجرا نشده است.

معاون امور حقوقی و مجلس وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه اقدامات لازم در زمینه تولید اجرایی نشده است، ادامه داد: جبران استهلاک سرمایه‌های موجود نیز صورت نگرفته است که نشان می‌دهد سرمایه‌گذاری به‌قدری پایین است که بر تولید هم تأثیر می‌گذارد.

قوامی افزود: متوسط تورم بلندمدت که نزدیک ۲۰ درصد بود، وارد ۴۰ درصد شده است و رهبری هم با اشاره به مهار تورم به نکته‌ای مهم توجه دارند.

وی در ادامه گفت: یک الگوی فکری بر سیاست‌های اقتصادی وارد است که باید تلاش شود سهم بخش‌های تعاونی و خصوصی افزوده شود.

قوامی با اعلام اینکه طی ۵۰ ساله اخیر وضعیت تورمی نامناسبی داشتیم، اظهار داشت: این آسیب وجود دارد و از این رو چرخه تجارت و تولید باید در خدمت یکدیگر باشند تا تورم کنترل شود.

وی بر لزوم حداقلی شدن نقش واسطه‌ها و دلال‌ها تاکید کرد و افزود: باید رویه‌ای پیش گرفته شود تا به تولیدکننده و مصرف‌کننده فشار وارد نشود و به‌گونه‌ای نباشد که بهای تمام شده حتی جبران هزینه‌های تولیدکننده در حوزه کشاورزی، خدمات و صنعت را نکند.

معاون امور حقوقی و مجلس وزیر امور اقتصادی و دارایی معتقد است که به دلیل ضعف حلقه‌های توزیع واسطه‌گرها و دلالان بر کار حاکم خواهند شد. در حالی که بندهای قانونی بر توسعه بازارهای اقتصادی حاکم است و باید برای ارتقای کیفیت و بالابردن درجه ساخت داخل تلاش شود.

وی تأکید کرد: مونتاژ کاری با قطعات خارجی از جمله کره، به عمق تولید داخلی کمک نکرده است و لذا باید درجه ساخت داخل را در راستای تجاری‌سازی و افزایش بهره‌وری فزونی داد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ