واکنش چین به پرواز بالن این کشور در آمریکا

اقتصاد ایران: چین به ادعاهای پنتاگون درباره اینکه یک بالن این کشور وارد حریم هوایی آمریکا شده پاسخ داد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، چین امروز جمعه به ادعاهای آمریکا درباره مشاهده یک «بالون جاسوسی» متعلق به آن کشور در آسمان آمریکا واکنش نشان داد و ادعاها در این مورد را رد کرد. 

وزارت خارجه چین در بیانیه‌ای با یادآوری اینکه بالون مورد نظر برای تحقیقات آب و هوایی است از اینکه بالون مورد نظر به صورت تصادفی وارد حریم هوایی آمریکا شده ابراز تأسف کرد.

مشاهده این بالن چند روز پیش از قصد آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا برای سفر به پکن اتفاق افتاد. آمریکا امروز اعلام کرد بلینکن برنامه سفر خود به چین را به تعویق انداخته است. 

چین در این بیانیه ابراز امیدواری کرد که دو کشور بتوانند برای مقابله با این وضعیت غیرمنتظره تعاملاتشان را حفظ کنند.

شب گذشته روزنامه وال‌استریت‌ژورنال گزارش داد آمریکا سفیر چین را احضار کرده تا «پیام روشن و شفاف» واشنگتن درباره «بالون جاسوسی چین» را به این کشور ابلاغ کند.

 رسانه‌های آمریکا روز پنجشنبه به نقل از یک مقام ارشد آمریکایی گزارش دادند پنتاگون از چند روز پیش مشغول رصد یک بالون تجسسی چین بوده که در حال پرواز در ارتفاع بالا بر فراز آمریکا است. 

«پاتریک رایدر»، سخنگوی وزرت دفاع آمریکا گفت: «اطمینان داریم که این بالون تجسسی متعلق به جمهوری خلق چین است. نمونه چنین فعالیت‌هایی طی سال‌های گذشته مشاهده شده است.»

وی اضافه کرد: «این بالون در حال حاضر مشغول پرواز در ارتفاعی بسیار بالاتر از ترافیک هواپیماهای مسافربری است و هیچ تهدید نظامی یا فیزیکی متوجه شهروندان روی زمین نمی‌کند.»

پاتریک رایدر گفته که ارتش آمریکا تصمیم گرفته که این بالون را ساقط نکند. به گفته وی همچنین با آنکه مسیر پروازی فعلی بالون مذکور به گونه‌ای ست که در حال حرکت به برخی مناطق حساس است اما هیچ خطر اطلاعاتی مهمی متوجه واشنگتن نیست. 

پایان پیام/

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ