۲۸۰ محصول فناورانه برای توسعه صنعت پتروشیمی عرضه شد

اقتصاد ایران: بر اساس اعلام معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، ۲۸۰ محصول فناورانه برای توسعه صنعت پتروشیمی عرضه شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، یکی از اثرگذارترین صنایع در تحولات سیاسی، اقتصادی و اجتماعی ایران را نفت و مشتقات آن می‌دانند. صنعتی که از دیرباز چرخ اقتصادی کشور را چرخانده و این روند ادامه دارد.

از آنجایی که درآمد حاصل از صدور نفت خام، مهم‌ترین منبع مالی تامین بودجه کشور محسوب می‌شود، به‌طور غیرمستقیم بر دیگر فعالیت‌های اقتصادی تأثیر چشمگیری دارد اما این صنعت ماندگار و کهن برای بقا و ارتقای کارکرد خود نیازمند استفاده از فناوری‌های نوین و نوآوری‌های دانشی و تخصصی است این فناوری‌های بومی می‌تواند به توسعه معنادار صنعت نفت و مشتقات حاصل از آن منجر شود.

شبکه فن‌بازار ملی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری از جمله مجموعه‌هایی است که برای اتصال بازار عرضه و تقاضا تلاش می کند و با ایجاد فن‌بازارهای تخصصی در حوزه های گاز، پتروشیمی، سلامت، شهر هوشمند و کشاورزی اقدام به معرفی محصولات تولید شده در این حوزه های فناورانه کرده و بازار را به ایده ها و محصولات رسانده است.

حوزه پتروشیمی با معرفی ۲۸۰ محصول فناورانه یکی از این عرصه های صنعتی است که توانسته به کمک کارگزاران این شبکه به نیازها پاسخ دهد. محصولاتی ایران‌ساخت که کاملا بومی و بر مبنای توان داخلی تولید شده‌اند.

محصولات شیمیایی ضدرسوب و ضدخوردگی، دستگاه‌های آزمایشگاهی دانش‌بنیان صنعت نفت، دستگاه‌های اندازه‌گیری خواص الکترونیکی، تولید گازوئیل و قیر، تولید نفتا، نفت سفید، گازوئیل کشتی و مشتقات نفتی دیگر، طراحی و اصلاح جوش، سنتز و پوشش نانو اکسیدهای فلزی (اکسید زیرکنیوم، نانو اکسید سیلیسیم و...)، ترموکوپل پلیتی، مهندسی و طراحی پمپ های صنعتی ( سانتریفیوژ)، طراحی و ساخت قطعات کمپرسور های صنعتی و غیره از جمله این توانمندی‌های فناورانه هستند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ