واکنش وزارت خارجه آمریکا به گزارش جدید آژانس درباره ایران

اقتصاد ایران: وزارت خارجه آمریکا در واکنش به گزارش جدید آژانس بین‌المللی انٰرژی اتمی درباره افزایش ذخایر اورانیوم ایران به میزانی فراتر از سقف برجام، اعلام کرد که احیای توافق هسته‌ای باعث کاهش ذخایر اورانیوم غنی‌شده ایران می‌شود.

به گزارش ایلنا، وزارت خارجه آمریکا در واکنش به گزارش جدید آژانس بین‌المللی انٰرژی اتمی درباره افزایش ذخایر اورانیوم ایران به میزانی فراتر از سقف برجام، اعلام کرد که احیای توافق هسته‌ای باعث کاهش ذخایر اورانیوم غنی‌شده ایران می‌شود.

«ودانت پاتل» معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در این‌باره گفت که با بازگشت متقابل به اجرای کامل تعهدات برجامی، ایران ناگزیر خواهد بود ذخایر اورانیوم غنی‌شده فراتر از سقف توافق را از بین ببرد.

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز گذشته -چهارشنبه- در گزارش فصلی خود برای شورای حکام اعلام کرد که ایران میزان ذخایر اورانیوم غنی‌شده نسبت به سه ماه قبل، از ۱۲.۵ کیلوگرم به ۵۵.۶ کیلوگرم رسیده است.

بر اساس این گزارش، ایران تا ۲۱ ماه آگوست حدود سه هزار و ۹۴۰ کیلوگرم ذخایر اورانیوم کم‌غلظت انبار کرده که حدود ۱۳۲ کیلوگرم بیشتر از ماه می گذشته است.

در ادامه با تکرار برخی ادعاهای بی‌اساس درباره ماهیت برنامه هسته‌ای ایران آمده است که حجم ذخایر اورانیوم با غلظت ۶۰ درصد ایران به میزانی افزایش یافته است که در صورت غنی‌سازی بیشتر برای تولید یک بمب اتمی کافی خواهد بود.

این گزارش در ادامه می‌افزاید که میزان ذخایر اورانیوم کم‌غلظت اورانیوم ایران نیز ۱۹ برابر بیشتر از سقف تعیین‌شده در چرچوب برجام است.

آژانس با تکرار مواضع توجیه‌ناپذیر پیشین خود، مدعی شده است که ایران هنوز جواب قانع‌کننده و معتبری درباره منشا اورانیوم افشا شده در سه سایت اعلام نشده خود نداده است.

 

انتهای پیام/

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ