اگر خودروسازان زیان می‌دهند چرا رویه‌شان را تغییر نمی‌دهند؟

اقتصاد ایران: عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: اگر تولید خودرو برای تولیدکنندگان زیان انباشته دارد و کفاف هزینه‌های آنها را نمی‌دهد چرا خودروسازان هنوز به این مسیر ادامه می‌دهند و هیچ اقدامی برای تغییر رویه خود ندارند.

علی جدی نماینده مردم شیروان در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس گفت: ممنوعیت واردات لوازم خانگی کره‌ای فرصتی مناسب برای تولیدکنندگان داخلی است کیفیت کالاهای خود را ارتقا دهند و کالایی در تراز کالاهای خارجی به بازار عرضه کنند.

وی افزود: این وضعیت فرصت خوبی برای تولیدکنندگان ما است تا با نوسازی خطوط تولید خود و استفاده از تکنولوژی روز ضمن کسب سود از این فضا درآمد حاصله را در جهت افزایش کیفیت خطوط تولید هزینه کنند.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی اظهار داشت:‌ تولیدکنندگان ما باید مراقب باشند و اینگونه نباشد که از این فرصت پیش آمده به دنبال کسب سودهای آنی باشند و اعتبار خود را زیر سؤال ببرند و باید این را بدانند که نباید اعتبار خود را به سودهای آنی بفروشند.

جدی خاطرنشان کرد: در مورد خودروسازان آنها می‌گویند که خودرویی که به فروش می‌رسانند کفاف هزینه‌های آنها را نمی‌دهد و آنها زیان انباشته دارند و از طرف دیگر هم مردم خودرو را با قیمت بالا و کیفیت پایین خریداری می‌کنند. 

وی افزود: سؤال اینجا است اگر رویه در تولید خودرو برای تولیدکنندگان زیان انباشته دارد و کفاف هزینه‌های آنها را نمی‌دهد چرا هنوز به این مسیر ادامه می‌دهند و اصرار می‌ورزند و هیچ اقدامی برای تغییر رویه خود ندارند.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی اظهار داشت:‌ در جلساتی که با دولت درباره خودروسازان داشته‌ایم به این نکته تأکید کرده‌ایم که دولت سهام  خود را به بخش خصوصی واگذار کند و در بحث صنعت خودرو از توان بخش خصوصی و بخش خارجی هم استفاده شود.

انتهای پیام/

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ