روسیه: راهبرد اوپک پلاس به خواسته آمریکا ارجحیت دارد

اقتصاد ایران: معاون نخست وزیر روسیه گفت: اوپک پلاس در برابر درخواست های واشنگتن برای افزایش تولید مقاومت کرده زیرا می خواهد یک راه روشن برای بازار فراهم کند و از سیاستش منحرف نمی شود.

به گزارش گروه اقتصاد بین الملل خبرگزاری فارس، الکساندر نوآک، معاون نخست وزیر روسیه امروز گفت: اوپک پلاس، گروهی که متشکل از بزرگ ترین تولیدکنندگان نفت در جهان است، در برابر درخواست های واشنگتن برای افزایش تولید مقاومت کرده زیرا می خواهد یک راه روشن برای بازار فراهم کند و از سیاستش منحرف نمی شود.

آمریکا مرتبا به اوپک پلاس فشار می آورد تا افزایش تولید خود را سرعت بخشد زیرا قیمت بنزین در این کشور بالا رفته و میزان مقبولیت جو بایدن کاهش یافته است. واشنگتن که با مقاومت اوپک پلاس مواجه شد در ماه نوامبر اعلام کرد خودش و سایر مصرف کنندگان اقدام به برداشت از ذخایر راهبری شان می کنند.

نوآک در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه چرا اوپک پلاس این درخواست را رد کرده است، گفت اوپک پلاس یک چشم انداز بلندمدت دارد.

وی به RBC گفت: «ما معتقدیم این برای بازار خوب است که نشان دهیم در میان مدت ما چگونه تولید را افزایش دهیم همانطور که تقاضا بالا می رود.»

«کشورهای تولیدکننده باید از قبل بدانند برای تضمین یک افزایش تولید، کدام سرمایه گذاری ها را باید برنامه ریزی کنند.»

اوپک و هم پیمانانش اوایل این ماه توافق کردند تا سیاست افزایش ماهانه خود را با وجود نگرانی ها در مورد آزادسازی ذخایر آمریکا و سویه جدید کرونا یعنی اُمیکرون ادامه دهند.

نوآک گفت: آزادسازی احتمالی ذخایر راهبردی آمریکا و سایر مصرف کنندگان بزرگ، تاثیر کوتاه مدت محدودی بر بازار نفت خواهد داشت.

وی توضیح داد: تقاضا برای نفت در جهان در سال آینده شاهد افزایش حدود 4 میلیون بشکه در روز خواهد بود. این رقم در سال جاری بیش از 5 میلیون بشکه افزایش یافت.

نوآک گفت: قیمت نفت میان 65 تا 80 دلار در هر بشکه در سال آینده مطلوب است. درحال حاضر، قیمت نفت کمتر از 80 دلار معامله می شود.

انتهای پیام/

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ