نایب رئیس انجمن قطعه سازان:

یک پیشنهاد مهم به جای طرح واردات خودرو

اقتصاد ایران: نایب رئیس انجمن قطعه سازان در نشست خبری امروز درباره طرح واردات خودرو توضیحاتی داد.

به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران ، اصغر خسروشاهی نایب رئیس انجمن قطعه سازان اظهار کرد: در دولت نهم و دهم و اوایل دولت یازدهم به دلیل وفور ارز ۶۰۰ هزار دستگاه خودرو وارد کردیم. از این ۶۰۰ هزار دستگاه حدودا ۱۳ میلیارد دلار هزینه کردیم. 

وی ادامه داد: در آن زمان همین بحث بود که واردات خودرو برای رقابت صورت گیرد‌. آیا این ۱۳ میلیارد دلار هزینه کرد ارز کمکی به صنعت خودرو و قطعه کرد؟ این کار صرفا برای واردات خودرو صورت گرفت و برنامه کلان برای خودروسازی نداشتیم‌ 

خسروشاهی اظهار کرد: در زمان تحریم به دلیل کمبود ارز واردات خودرو ممنوع شد. ما تعجب می‌کنیم که مجلس به بحث واردات خودرو اصرار دارد؟ صادرات خودرو در قبال واردات نیز جای بحث دارد. اگر شرکتی توان صادرات داشته باشد از ارز آن نیز برای مواد اولیه استفاده می‌کند. 

نایب رئیس انجمن قطعه سازان افزود: تنها در یک حالت ممکن است اتفاقی بیفتد بدین صورت که صادرات زیر قیمت صورت گیرد تا خودروی لوکس وارد  و سود هنگفت کسب شود. در نتیجه در این حالت نیز به نوعی چوب حراج به کالا و سرمایه های کشور زده ایم. 

وی در پایان اظهار کرد: ما با ۱۳ میلیارد دلار در آن زمان واردات خودرو می‌توانستیم ۶ کارخانه خودرویی تولید کنیم. ما باید برنامه کلان تنظیم کنیم تا رقابت ایجاد شود و در کنار آن نیز در شرایط غیر تحریمی امکان واردات خودرو وجود دارد. به طور کلی در شرایط فعلی که تحریم هستیم واردات خودرو به صلاح کشور نیست و باید ارز را به خودروسازان و قطعه سازان تخصیص دهند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ