نشست سه جانبه مذاکره کنندگان ارشد ایران، روسیه و چین در وین

اقتصاد ایران: مذاکره کنندگان ارشد جمهوری اسلامی ایران، روسیه و چین در وین امشب در نشستی سه جانبه به گفت‌وگو نشستند.

به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس، امشب (یکشنبه) ۲۱ آذر ماه و در ادامه رایزنی‌های جاری در شهر وین که از روز پنجشنبه ۱۸ آذر ماه مجددا از سر گرفته شد، نشست سه جانبه مذاکره کنندگان ارشد جمهوری اسلامی ایران، روسیه و چین در وین در حال برگزاری است. 

علی باقری مذاکره کننده ارشد جمهوری اسلامی ایران، میخائیل اولیانوف نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین و مذاکره کننده ارشد این کشور و همچنین مذاکره کننده ارشد چین در این نشست درباره روند جاری مذاکرات به گفت‌وگو نشستند.

به گزارش فارس، دور هفتم مذاکرات در دولت جدید ایران (دولت سیزدهم) دوشنبه هشتم آذر ماه با برگزاری نشست افتتاحیه کمیسیون مشترک برجام آغاز شد و توافق شد که کارگروه رفع تحریم‌ها روز سه‌شنبه برگزار شود و بعد از آن هم کارگروه هسته‌ای در سطح کارشناسان تشکیل جلسه داد و در نهایت چهارشنبه شب دهم آذر ماه هیأت ایرانی به ریاست علی باقری معاون سیاسی وزیر امور خارجه دو سند به طرف مقابل ارائه کرد شامل رفع تحریم‌ها و موضوعات هسته‌ای. در پی درخواست طرف اروپایی برای مشورت با پایتخت‌ها تنفسی در این مذاکرات ایجاد و دوباره روز (پنجشنبه) ۱۸ آذر ماه با برگزاری نشست افتتاحیه کمیسیون مشترک برجام این مذاکرات از سر گرفته شد که هنوز هم در وین در جریان است.  امروز جلسه کارگروه کارشناسی سوم در هتل کوبورگ نیز برگزار شد.

علی باقری مذاکره کننده ارشد جمهوری اسلامی ایران امشب در مصاحبه‌ای روند مذاکرات در وین را رو به جلو خواند و گفت که برخی بازیگران و هویت‌های نامشروع به دنبال اقدامات تخریبی برای تاثیرگذاری منفی بر روند مذاکرات هستند. (اینجا بخوانید)

انتهای پیام/

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ