تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : فناوری
لینک : econews.ir/5x3999839
شناسه : 3999839
تاریخ :
استعداد افراد وابسته به شهر، روستا یا استان خاصی نیست! اقتصاد ایران: رئیس بنیاد ملی نخبگان با اشاره به اینکه نخبگی، مرزهای جغرافیایی نمی‌شناسد، گفت: استعداد و توانمندی، وابسته به شهر، روستا یا استان خاصی نیست.

به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، اولین دوره المپیاد ملی علمی_‌مهارتی دانشجویان دارای معلولیت روز گذشته ۱۹ اردیبهشت‌ماه با برگزاری آیین اختتامیه و معرفی برترین‌ها در ۱۱ رشته به پایان رسید.

در آیین اختتامیه این رویداد حسین افشین معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور، محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، علی نیکبخت معاون مستعدان آینده‌ساز بنیاد ملی نخبگان و علی مقداری رئیس دانشگاه آزاد واحد بین‌الملل فرشتگان حضور داشتند.

نخبگی مرز و محدودیت نمی‌شناسد

حسین افشین معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور ضمن ابراز خرسندی از برگزاری المپیاد ملی علمی- مهارتی دانشجویان دارای معلولیت گفت: در اواخر پاییز، زمانی که دکتر مقداری برای نخستین بار ایده المپیاد علمی-کاربردی را برای دانشگاه فرشتگان مطرح کرد، از این پیشنهاد استقبال کردم. درواقع دانشگاه فرشتگان به عنوان تنها دانشگاه ویژه دانشجویان با استعداد و دارای محدودیت در کشور است. در همین راستا، بنیاد نخبگان همواره بر نکاتی کلیدی تأکید داشته که یکی از مهم‌ترین آن‌ها این است که نخبگی، مرزهای جغرافیایی نمی‌شناسد. استعداد و توانمندی، وابسته به شهر، روستا یا استان خاصی نیست؛ بلکه هر فرد، در هر نقطه‌ای از کشور، می‌تواند در مسیر نخبگی گام بردارد و به موفقیت دست یابد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور در ادامه بیان داشت: نکته مهم دیگر اینکه محدودیت، هرگز مانعی برای نخبگی نخواهد بود. شما نخبگان، ثابت کردید که داشتن یک یا چند محدودیت، هیچ‌گاه مانع از بروز توانایی‌های افراد و خدمت به جامعه نبوده و نخواهد بود. درواقع شما نشان دادید که داشتن معلولیت باعث می‌شود نخبگی را بهترین شکل ممکن به نمایش گذاشت.