وی خاطر نشان کرد: از جمله اقدامات مهم این شرکت میتوان به افزایش تعداد سفرهای دریایی اشاره کرد؛ بهگونهای که تعداد سفرها در دو مسیر اصلی از دو نوبت در هفته به سه نوبت افزایش یافت.
مدیر بخش مسافری کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران خاطرنشان کرد: این اقدام موجب کاهش تراکم و تسهیل بازگشت مسافران در بنادر مذکور شد. همچنین با توجه به شرایط خاص دریایی در فصل تابستان و مواج بودن مسیر بندر لنگه - دبی، در روزهایی که امکان تردد ایمن وجود نداشت، انتقال مسافران از طریق بنادر دبی و شارجه به بندرعباس جایگزین شد.
وی با بیان اینکه این شرکت موفق به افزایش ظرفیت صندلیهای دو شناور موجود تا سقف 300 صندلی شد، افزود: این اقدام با اخذ مجوزهای لازم از اداره کل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان و همچنین هماهنگی با مقامات کشور امارات و همکاری مؤثر سفارت جمهوری اسلامی ایران در این کشور انجام شد.
انجام 40 سفر دریایی و جابهجایی 8 هزار مسافر
این مقام مسئول خاطر نشان کرد: با پیگیریهای انجام شده، مجوز جابهجایی رایگان برای آن دسته از هموطنانی که به دلیل اقامت طولانی مدت ناخواسته در خارج از کشور با مشکلات مالی مواجه شده بودند نیز صادر شد.
وی تأکید کرد: در مجموع، طی دو هفته و از طریق انجام بیش از 40 سفر دریایی، موفق به جابهجایی حدود 8 هزار نفر از هموطنان گرامی در مسیر ایران - امارات شده است. این عملکرد، بار دیگر نقش حیاتی حملونقل دریایی و آمادگی شرکتهای ملی در شرایط بحرانی را به نمایش گذاشت.
مدیر بخش مسافری کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران با اشاره به تداوم محدودیتها در فضای هوایی کشور و عدم صدور مجوز پرواز توسط برخی از خطوط هوایی خارجی برای ورود به حریم هوایی جمهوری اسلامی ایران، گفت: این شرکت همچنان بر تداوم ارائه خدمات حملونقل مسافری دریایی در مسیر ایران – امارات تأکید دارد. این شرکت با بهرهگیری از دو فروند شناور مجهز و دارای ظرفیت استاندارد، مطابق با برنامههای ویژه اجرایی دو هفته اخیر، خدمات منظم جابهجایی مسافران را ادامه خواهد داد.