ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان
به گزارش بخش بینالملل خبرگزاری اقتصاد ایران به نقل از BBC، این تصمیم پس از تحقیقی یک ساله اتخاذ شده که در آن چندین تولیدکننده بزرگ تجهیزات خورشیدی از دولت وقت جو بایدن درخواست حفاظت از فعالیت خود در ایالات متحده کردند.
این تعرفههای پیشنهادی که شرکتهای کامبوج، تایلند، مالزی و ویتنام را هدف قرار میدهند، در پاسخ به ادعاهای مربوط به یارانههای چین و ورود محصولات ارزان قیمت به طور ناعادلانه در بازار ایالات متحده مطرح شدهاند.
کمیسیون تجارت بینالمللی، یک نهاد دولتی جداگانه در ایالات متحده، قرار است در ماه ژوئن تصمیم نهایی خود را در مورد تعرفههای جدید اعلام کند.
این تعرفهها که به عنوان تعرفههای جبرانی و ضد دامپینگ شناخته میشوند، بین شرکتها و کشورهایی که محصولات آنها در آنجا تولید میشود، متفاوت است.
برخی از صادرکنندگان تجهیزات خورشیدی در کامبوج با ۳۵۲۱ درصد بالاترین میزان تعرفه را به دلیل آنچه فقدان همکاری در تحقیقات وزارت بازرگانی تلقی میشود، متحمل میشوند.
محصولات شرکت چینی Jinko Solar در مالزی با کمی بیش از ۴۱ درصد، برخی از پایینترین تعرفهها را دارند.
شرکت دیگری از چین، Trina Solar، برای محصولات تولیدی خود در تایلند، با ۳۷۵ درصد تعرفه روبرو است.
هیچ یک از این شرکتها به درخواستهای بیبیسی نیوز برای اظهار نظر پاسخ ندادند.
در سالهای اخیر، بسیاری از شرکتهای چینی برای اجتناب از تعرفههایی که از آغاز دوره اول ریاست جمهوری دونالد ترامپ اعمال شده است، عملیات خود را به جنوب شرقی آسیا منتقل کردهاند.
در حالی که تعرفههای برنامهریزیشده به احتمال زیاد به تولیدکنندگان پنلهای خورشیدی آمریکایی کمک میکند، میتواند هزینههای اضافی را نیز برای مشاغلی که از در دسترس بودن محصولات خورشیدی ارزانتر بهرهمند شدهاند، به همراه داشته باشد.