تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : سیاست
لینک : econews.ir/5x3979704
شناسه : 3979704
تاریخ :
غزیب آبادی: برای حق غنی سازی ایران مذاکره نمی کنیم اقتصاد ایران: سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: معاون وزیر خارجه در جلسه با اعضای این کمیسیون تاکید کرد که ما بر سر حق ایران برای غنی‌سازی اورانیوم مذاکره نمی‌کنیم و غنی‌سازی اورانیوم جز خطوط قرمز ماست.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

به گزارش خبرگزاری اقتصادی ایران، ابراهیم رضایی در توضیح جلسه عصر امروز کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، گفت: این جلسه با حضور غریب‌آبادی برگزار شد و گزارشی از مذاکرات غیرمستقیم بین جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده آمریکا در رم ارائه شد و وی به سوالات اعضا پاسخ داد.

وی بیان کرد: غریب‌آبادی گفت که جمهوری اسلامی ایران در مذاکرات جدی است و خواهان تأخیر نیست. طرف مقابل نیز باید جدیت خود را نشان دهد و تحت فشار رژیم صهیونیستی قرار نگیرد که به دنبال تخریب مذاکرات است.

رضایی افزود: معاون حقوقی و بین‌الملل وزیر امور خارجه اعلام کرد که در مذاکرات رم، گفتگوها روی چارچوب کلی، دستور کار و مباحث فنی صورت گرفته و تفاهم‌هایی حاصل شده است. پیشنهادهای ما که در چارچوب نظام و مصوبات نهادهای بالادستی تدوین شده، مشخص است و از نظر ما همه تحریم‌ها باید برداشته شود تا منجر به انتفاع اقتصادی ملت ایران شود و رفع تحریم‌ها باید به گونه‌ای باشد که منجر به بهره‌مندی اقتصادی ملت ایران شود.

وی ادامه داد: معاون وزیر خارجه تصریح کرد که ما بر سر حق ایران برای غنی‌سازی اورانیوم مذاکره نمی‌کنیم و غنی‌سازی اورانیوم جز خطوط قرمز ماست و بیان کرد که ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست و غنی‌سازی اورانیوم نیز با اهداف صلح‌آمیز انجام می‌شود.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: غریب‌آبادی گفت که جلسات کارشناسی و فنی با هدف استخراج جزئیات مذاکرات، روز چهارشنبه هفته جاری به صورت غیرمستقیم در مسقط برگزار خواهد شد و در حال حاضر در حال استخراج اصول کلی مذاکرات هستیم و غریب‌آبادی تأکید کرد که مبانی تحریم، شامل قوانین تحریمی کنگره و دستورات اجرایی رئیس‌جمهور، باید حتماً لغو شوند.

رضایی در ادامه، گفت: در ابتدای جلسه امروز، لایحه اصلاح قانون نحوه استفاده از خانه‌های سازمانی ارتش جمهوری اسلامی ایران در کمیسیون بررسی شد و عنوان این لایحه به لایحه اصلاح قانون نحوه استفاده از خانه‌های سازمانی نیروهای مسلح تغییر پیدا کرد. بخش‌هایی از این لایحه مورد بررسی قرار گرفت و برخی دیگر برای بررسی بیشتر به کمیته مربوطه ارجاع شد.