ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان
به گزارش بخش بینالملل خبرگزاری اقتصاد ایران به نقل از رویترز، فورد در بیانیهای گفت: ما صادرات از ایالات متحده به چین را با توجه به تعرفههای فعلی تنظیم کردهایم.
این خودروساز در اوایل این هفته، ارسال خودروهای F-150 Raptor، Mustang و شاسیبلندهای Bronco ساخت میشیگان و همچنین Lincoln Navigator ساخت کنتاکی به چین را متوقف کرد.
این شرکت تعدادی سرمایهگذاری مشترک تولیدی در چین با شرکتهای چینی دارد که خودروهایی را با برندهای فورد و لینکلن تولید میکنند.
این تحولات در حالی رخ میدهد که خودروسازان آمریکایی در تلاشند تا راههایی برای مقابله با تعرفههای گاه و بیگاه دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا، پیدا کنند که انتظار میرود سود خودروسازان و تامینکنندگان قطعات را به طور یکسان کاهش دهد.
وال استریت ژورنال برای اولین بار این موضوع را به نقل از منابع آگاه اطلاع داد.
انتظار میرود صادرات موتورها و گیربکسهای ساخت آمریکا به چین، علیرغم توقف صادرات خودروهای مونتاژ شده، ادامه یابد.
انتظار میرود مدل Lincoln Nautilus که در چین تولید میشود نیز علیرغم تعرفههای سنگین، به صادرات خود ادامه دهد.
فورد از جمله خودروسازانی است که در بهترین موقعیت برای مقابله با تعرفهها قرار دارد، زیرا حدود 80 درصد از خودروهای فروخته شده در ایالات متحده را در داخل کشور تولید میکند.
با این حال، طبق یادداشت داخلی ارسال شده به نمایندگیها که توسط رویترز مشاهده شده است، انتظار میرود در صورت ادامه تعرفهها، این خودروساز قیمت خودروهای جدید خود را افزایش دهد.
تحلیلی توسط مرکز تحقیقات خودرو که در اوایل این ماه منتشر شد، نشان داد که تعرفههای 25 درصدی ترامپ بر واردات خودرو، هزینههای خودروسازان را در سال 2025 حدود 108 میلیارد دلار افزایش خواهد داد.
به طور کلی، فورد 442000 دستگاه خودرو - تولید شده در ایالات متحده و سایر نقاط - در سال 2024 در چین فروخت که بر اساس آخرین گزارش سالانه این خودروساز، 1.6 درصد از بازار را تشکیل میدهد.
جان لاولر، معاون رئیس فورد، در یک کنفرانس مالی در این هفته گفت که سرمایهگذاریهای فورد در چین در سال 2024 حدود 900 میلیون دلار سود عملیاتی داشته است.