ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان
به گزارش بخش بینالملل خبرگزاری اقتصاد ایران به نقل از Coin Paper، این بدان معناست که استخراجکنندگان به دلیل افزایش هزینههای عملیاتی و عدم قطعیتهای ژئوپلیتیکی، از استراتژیهای انباشت به استراتژیهای فروش روی آوردهاند. از سوی دیگر، شرکت فینتک برزیلی Meliuz سرمایهگذاری خود روی بیتکوین را دو برابر کرده و پیشنهاد داده است که بیتکوین را به دارایی راهبردی اصلی خود تبدیل کند.
در همین حال، گمانهزنیها در حال افزایش است که خرید 1 میلیون بیتکوین توسط دولت ایالات متحده، به عنوان بخشی از طرح ذخایر استراتژیک بیتکوین رئیس جمهور ترامپ، میتواند قیمت بیتکوین را به 1 میلیون دلار به ازای هر سکه برساند. این میتواند نقطه عطفی در پذیرش جهانی بیتکوین و سیاستهای پولی باشد.
شرکتهای استخراج بیتکوین بورسی بیش از 40 درصد از بیتکوینهایی را که در ماه مارس استخراج کردهاند، فروختند که بزرگترین فروش ماهانه از اکتبر 2024 بود. این فروش گسترده نشاندهنده تغییر عمده در استراتژی این شرکتها است که قبلاً بر انباشت بیتکوین برای خزانههای خود، به ویژه پس از آخرین رویداد هاوینگ، تمرکز داشتند.
به گفته TheMinerMag، تغییر در رفتار عمدتاً به شرایط چالشبرانگیز اقتصاد کلان و افزایش هزینههای عملیاتی نسبت داده میشود.
این وضعیت با افزایش تنشهای تجاری و پیامدهای اقتصادی سیاستهای تعرفهای ایالات متحده تحت ریاست جمهوری دونالد ترامپ تشدید میشود. این سیاستها منجر به گرانتر شدن زنجیرههای تامین و افزایش هزینههای ورودی برای استخراجکنندگان، به ویژه برای انرژی و قطعات سختافزاری تخصصی شده است.
تا کنون، این تحولات چشمانداز تیرهای را برای صنعت استخراج ایالات متحده ترسیم میکند، که اگر عدم قطعیتهای سیاست تجاری و انرژی ادامه یابد، ممکن است به از دست دادن موقعیت خود در سطح جهانی ادامه دهد. تغییر استراتژیک از انباشت به فروش در میان استخراجکنندگان بازتاب مستقیمی از فشارهای مالی است که در حال حاضر بر صنعت وارد میشود.