ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان
به گزارش بخش بینالملل خبرگزاری اقتصاد ایران به نقل از The Korea Herald، مؤسسه مالی هانا گزارش ثروت کره 2025 را روز چهارشنبه منتشر کرد. امسال، نظرسنجی آنلاین از 3010 مشتری بانک هانا در ماه دسامبر انجام شد.
از بین پاسخدهندگان، 884 نفر با بیش از 1 میلیارد وون (702100 دلار) دارایی مالی -- شامل پول نقد، اوراق قرضه و سهام -- به عنوان ثروتمند طبقهبندی شدند.
کسانی که بین 100 میلیون وون و 1 میلیارد وون دارایی مالی داشتند -- 1545 نفر از پاسخدهندگان -- به عنوان مرفه تعریف شدند.
در حالی که 40.4 درصد از ثروتمندان پاسخ دادند که احتمالاً امسال پسانداز خود را افزایش میدهند، 32.2 درصد نیز پاسخ دادند که احتمالاً در طلا سرمایهگذاری میکنند، که یک دارایی امن اصلی است. به ترتیب 32 درصد و 29.2 درصد تمایل به سرمایهگذاری در اوراق قرضه و صندوقهای قابل معامله در بورس نشان دادند.
اتاق فکر ارزیابی کرد: ثروتمندان در تلاشند تا در میان عدم قطعیتها از طریق سرمایهگذاریهای متنوع، خطر را به حداقل برسانند.
امسال، ثروتمندان تمایل کمتری به سرمایهگذاریهای جدید در املاک و مستغلات دارند. تمایل ثروتمندان به خرید املاک و مستغلات 44 درصد بود که نسبت به 50 درصد در سال گذشته کاهش یافته است. از سوی دیگر، تمایل به فروش، طبق گزارش، از 31 درصد به 34 درصد در سال افزایش یافته است.
اتاق فکر معتقد است: اگرچه ثروتمندان -- که عادت به ایجاد ثروت بر روی املاک و مستغلات دارند -- سرمایهگذاری در املاک و مستغلات را بر داراییهای مالی اولویت داده بودند، اما امسال موضع متفاوتی را نشان میدهند.
با گام برداشتن اقتصادهای بزرگ برای پذیرش ارزهای دیجیتال در محدودههای نظارتی خود در طول سالها، افراد بیشتری علاقه خود را به این ابزار سرمایهگذاری نشان میدهند.
از بین پاسخدهندگان مرفه، یک سوم تجربه سرمایهگذاری در داراییهای مجازی را داشتند. میزان داراییهای مجازی متعلق به پاسخدهندگان در سه سال گذشته به طور متوسط 15 درصد در سال افزایش یافته است.
حدود 34 درصد از سرمایهگذاران داراییهای مجازی بیش از چهار نوع ارز دیجیتال در اختیار داشتند. بیش از 70 درصد از سرمایهگذاران بیش از 10 میلیون وون در ارزهای دیجیتال سرمایهگذاری کردهاند.
بیش از پنج نفر از هر 10 سرمایهگذار داراییهای مجازی پاسخ دادند که قصد دارند امسال به سرمایهگذاری خود در ارزهای دیجیتال ادامه دهند. سه نفر پاسخ دادند که موضعی خنثی دارند.
در حالی که سودآوری دلیل اصلی علاقه به داراییهای مجازی بود، افزایش دسترسی به سرمایهگذاری و پتانسیل رشد ارزهای دیجیتال نیز به عنوان دلایلی برای سرمایهگذاری ذکر شد.
یون سان-یونگ، محقق اتاق فکر، گفت: انتظار رشد داراییهای مجازی توسط ثروتمندان نشان میدهد که این بخش بالغ شده است. با این حال، قطبی شدن برای ترجیح با فقدان یک شبکه ایمنی نظارتی و درک فناوری جدید مشخص بود.
تعداد ثروتمندان جوان، پاسخدهندگان در دهه 40 زندگی یا جوانتر با داراییهای مالی بیش از 1 میلیارد، به طور متوسط 6 درصد در سال در پنج سال گذشته افزایش یافته است. آنها تمایل زیادی به سرمایهگذاری در سهام خارجی داشتند و قصد داشتند سرمایهگذاری در سهام خارجی را به 40 درصد از پرتفوی خود افزایش دهند.
هوانگ سون-کیونگ، محقق اتاق فکر، گفت: ثروتمندان علاقه بیشتری به سرمایهگذاریهای مالی نشان میدهند و ثروتمندان جوان این تغییر را رهبری میکنند. آنها روندهای سرمایهگذاری مانند ارزهای دیجیتال را رهبری میکنند و تمایل زیادی به استفاده از سرمایهگذاریهای مالی برای افزایش داراییها دارند.