ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان
در همین راستا، جلسات متعددی میان نمایندگان اعزامی لوفتهانزا و مدیران ارشد کیترینگ "هما" برگزار شده است. این جلسات شامل ممیزی کیترینگ، ممیزی امنیتی و ارائه منوهای اجرایی (Menu Presentation) بوده و طی آن، هماهنگیهای لازم برای استمرار خدمات بررسی شده است.
همچنین با حضور نمایندگان هواپیمایی لوفتهانزا، کارشناسان کیترینگ "هما" و سایر بخشهای مرتبط، جلساتی با هدف آشنایی با سیستم جدید انبارداری و سیستم ثبت صورتحساب و حسابداری لوفتهانزا برگزار گردید.
ارائه خدمات غذایی به پروازهای لوفتهانزا براساس قرارداد، در سه کلاس مسافری انجام میشود و متناسب با هر کلاس، منوهای متنوعی در اختیار مسافران قرار میگیرد.
سال 1398 و در زمان مدیرعاملی فرزانه شرفبافی در هما، به دنبال افتتاح کیترینگ "هما" در فرودگاه حضرت امام (ره) و عقد قرارداد با شرکت هواپیمایی لوفتهانزا، تمامی خدمات غذایی پروازهای این شرکت در مسیر تهران به مقصد فرانکفورت از کیترینگ "هما" تهیه و تامین میشود.