تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : اقتصاد
لینک : econews.ir/5x3928431
شناسه : 3928431
تاریخ :
ازسوی مهندس هدایت اعلام شد؛ برنامه های گروه سرمايه گذاري غدير برای سال 1404 اقتصاد ایران: مدیرعامل گروه سرمايه گذاري غدير ، گسترش سرمايه‌گذاري در فناوري‌هاي نوين، افزايش بهره‌وري،توسعه اکتشافات و فرآوری مواد معدنی حیاتی و برتر، حرکت به سمت اقتصاد دانش‌بنيان،توسعه مسئولیتهای اجتماعی، افزایش درآمد و سود حداکثری برای سهامداران از برنامه های مهم این هلدینگ برای سال 1404 برشمرد.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

به گزارش خبرگزاری اقتصادی ایران، مهندس سید مجيد هدايت با اعلام برنامه های فوق  اظهارداشت : شرکت سرمايه گذاري غدير مستحکم ترين مجموعه هلدينگ هاي چند رشته اي کشور است که از دهه هشتاد تابه حال مشغول فعاليت است و امروز به طور قاطع بزرگترين هلدينگ سرمايه گذاري چند رشته اي کشور محسوب مي شود.

روز پنجم مهر امسال با حکم سيد مجيد ابن الرضا مديرعامل سازمان تامين اجتماعي نيروهاي مسلح، مهندس سيد مجيد هدايت به عنوان مديرعامل جديد شرکت سرمايه گذاري غديرمنصوب شد.

گروه سرمايه‌گذاري غدير شرکت سرمايه‌گذاري ايراني و يکي از شرکت هاي برتر ايران است، که بيشتر سهام آن متعلق به سازمان تأمين اجتماعي نيروهاي مسلح وابسته به وزارت دفاع مي‌باشد.

غدير بيش از 35 نماد بورسي را داراست

وي دربخشي ديگر از سخنان خود بااشاره به فعاليت‌هاي اين هلدينگ افزود: ما در هفت رشته فعاليت مي کنيم و بزرگترين فعاليت ما در حوزه نفت ، گاز و پتروشيمي است که دربرخي اقلام شايد اولين ها در کشور و منطقه باشيم از جمله توليد اوره و همچنين ديگر مواد پتروشيميايي که عرضه مي‌شود.

تعداد سرمايه گذاران بسياري دراين مجموعه سهام دارندو بيش از يک و نيم ميليون تا دو ميليون نفر چه در خود شرکت و چه در زير مجموعه هاي هلدينگ غدير سهام دار هستند.

پروژه ها ی آماده افتتاح و  بهره برداری

هم اکنون چهار پروژه در حال افتتاح است که برخي در حال توليد هستند و به طور رسمي در حوزه هاي فولاد و معدن در استان هاي يزد و فارس افتتاح خواهند شد.

افتتاح پروژه‌هاي حوزه برق و انرژی

وي درخصوص تاکيد دولت محترم مبني بر سرفصل ناترازي انرژي ها تصريح کرد: مجموعه ي ما نسبت به توليد برق نیروگاهای برقی پروژه هاي خود اقدام کرده و طرح هاي بسيار مهمي را در اين حوزه فعال کرده است.طبق اطلاعات ما توليد يکهزار و 400 مگاوات برق جزو پروژه هاي مهم و در حال انجام براي سال 1404 است. که از اين ميزان حدود 700 مگاوات مربوط به هلدينگ غدير بوده که اين پروژه ها بعضا " با رکود روبرو بود اما خوشبختانه در چند ماه گذشته تمامي آنها فعال شده است.همچنین در حال حاضر حدود2200 مگاوات نیروگاه در حال بهره برداری در اختیار داریم.

‌پروژه اي فعال شده که سرعت خوبي دارد که اميدواريم عمده آنها به پيک مصرف سال 1404 در اوایل تیرماه 1404 برسند.

در این راستا طرح164 مگاواتي پروژه قشم که با سرعت خوبي جلو مي‌رود، پروژه لامرد نيز يک توربين 360 مگاواتي است که باسرعت خوبي جلو مي‌رود و علاوه بر آن تعدادي نيروگاه خورشيدي هستند که سهم عمده‌اي را براي هلدينگ غدير داراست وهمچنين پروژه نيروگاه زيماور ساري به ظرفيت 104 مگاوات مي‌باشد.

روز 8 اسفند ماه مجمع برگزار خواهيم کرد

وي درخصوص روند کنوني وضعيت‌سهام داران گفت: ما اکنون باکمک سهامداران خود و مديريت گروه غدير روز 8 اسفند ماه مجمع انشاءالله برگزار خواهيم کرد که لازمه ي اين اقدام صحت و مميزي دقيق بيش از 160 مجمع برگزار شده مي‌باشد.

مديرعامل گروه سرمايه‌گذاري غدير درادامه عنوان کرد: امسال تلاش ويژه اي براي تصويب بودجه 1404 انجام شد و تاخير در تهيه بودجه جبران شد. بودجه گروه براي سال 1404 در مراجع ذي ربط از جمله هيئت مديره و سهام دار عمده مورد تصويب قرار گرفت وعدد قابل توجهي به سود سال قبل خوداضافه کرديم.

غدير به دنبال تحول در صنايع دانش‌بنيان و سرمايه‌گذاري در حوزه معدن

مديرعامل گروه سرمايه‌گذاري غدير از برنامه‌هاي اين مجموعه براي توسعه صنايع دانش‌بنيان، سرمايه‌گذاري در حوزه معدن و افزايش بهره‌وري در بخش‌هاي مختلف اقتصادي خبر داد. وي با تأکيد بر اهميت خودکفايي صنعتي، نقش غدير را در بهره‌گيري از دانش‌بنيان‌ها متوسط ارزيابي کرد و بر لزوم حرکت به سمت فناوري‌هاي نوين تأکيد داشت.

لزوم استفاده از ظرفيت‌هاي دانش‌بنيان در صنايع پيشرفته

مديرعامل شرکت سرمايه‌گذاري غدير با اشاره به تجربيات خود در حوزه دانش‌بنيان‌ها و فناوري، اظهار داشت: «ما در تمامي دوران در صنايع پيشرفته حضور داشته‌ايم و امروز نياز داريم به مرزهاي جديدي در حوزه فناوري و نوآوري برسيم. در بخش نفت، گاز و انرژي، اخذ ليسانس‌هاي بين‌المللي بسيار اهميت دارد و بايد به سمت داخلي‌سازي اين دانش‌ها حرکت کنيم.»

وي همچنين به ضرورت سرمايه‌گذاري در سيستم‌هاي کنترلي هوشمند اشاره کرد و افزود: «در حال حاضر بسياري از نرم‌افزارها و سخت‌افزارهاي مورد استفاده در صنايع، داخلي‌سازي شده‌اند اما هنوز وابستگي‌هايي به منابع خارجي وجود دارد که بايد برطرف شود.»

مدیرعامل گروه غدیر در خاتمه خاطرنشان ساخت: منتظر پیشنهادات شرکت‌های پیشرو و دانش‌بنیان در حوزه‌های توسعه و تجاری‌سازی گسترده در صنایع بایو، سلامت، هوش‌مصنوعی و صنایع غذایی و زنجیره حوزه غذا و دارو هستیم.


برنامه غدير براي توسعه سرمايه‌گذاري در حوزه معدن

مديرعامل غدير در بخش ديگري از سخنان خود به اهميت سرمايه‌گذاري در حوزه معدن پرداخت و گفت: «يکي از برنامه‌هاي کلان ما، توسعه فعاليت‌هاي معدني و اکتشافات جديد است. در حال حاضر 20 درصد از سود مجموعه غدير از صنايع معدني تأمين مي‌شود و ما در زنجيره توليد فولاد از استخراج معدن تا توليد شمش و پروفيل فعاليت داريم و در دیگر حوزه‌های معدنی فعالیت‌های ممتازی در دست اجرا و بهره‌برداری است. »

وی با اشاره عقب افتادگی توسعه اکتشاف و فراوری در حوزه‌های مواد با ارزش و حیاتی از جمله مس، طلا و نیکل و ... گفت : برنامه مفصل و همه جانبه ای در این حوزه‌ها آغاز گردیده و پیشاپیش سال 1404 را سال بدست آوردن ارزش افزوده و توسعه زنجیره حوزه‌های معدنی پر ارزش و حیاتی اعلام می‌نمائیم و بدینوسیله از تمام دست‌اندرکاران وفعالان بخش خصوصی برای ایجاد مشارکت‌های راهبردی و راهگشا دعوت به‌همکاری بعمل می‌آید.


مسئوليت هاي اجتماعي گروه سرمایه گذاری غدیر

وي همچنين درباره برنامه‌هاي گروه سرمايه گذاري غدير در حوزه مسئوليت اجتماعي گفت: «مسئوليت اجتماعي يک فرصت بزرگ براي توسعه پايدار است و نبايد آن را صرفاً به اقدامات مقطعي و خيريه‌اي محدود کرد. در شرکت غدير، ما اين حوزه را به‌صورت علمي مديريت مي‌کنيم و منابع مالي مشخصي را براي اين بخش اختصاص داده‌ايم.» مديرعامل غدير با اشاره به برنامه‌هاي آتي اين مجموعه، اظهار داشت: «ما در سال 1404 برنامه‌هايي براي گسترش سرمايه‌گذاري در فناوري‌هاي نوين، افزايش بهره‌وري در صنايع معدني و حرکت به سمت اقتصاد دانش‌بنيان داريم. هدف ما اين است که غدير را به يکي از پيشروترين شرکت‌هاي سرمايه‌گذاري در کشور و در سطح بین المللی تبديل کنيم.»

برنامه های توسعه سازماندهی

مدیرعامل گروه غدیر خاطر نشان ساخت :برنامه های راهبردی و سیاست های بکارگیری نخبگان و مدیران متعهد و حرفه ای با قدرت و هماهنگی کامل و استفاده از فرصت های بی نظیر ساختارهای صیانتی بورس در حال انجام است که بعضا" با جریان مقاومت های سنتی و عدم توجه به رویکردهای شفاف سازی،سالم سازی روندهای اقتصادی و شایسته سالاری در درون و بیرون از بنگاه اقتصادی روبرو است..

وی افزود: هماهنگی کامل با برنامه های توسعه ای دولت و کشور در راستای صرفه و صلاح سهامداران در دستور کارگروه سرمایه گذاری غدیر است.