ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان
به گزارش بخش بین الملل خبرگزاری اقتصاد ایران به نقل از کابل تایمز، قاری حنیف بر ضرورت اولویتبندی کمکهای توسعهای از سوی جامعه بینالمللی و سازمانهای امدادی تأکید کرد و خاطرنشان ساخت که چنین تلاشهایی برای تقویت زیرساختهای اقتصادی پایدار، کاهش اتکا به کمکهای خارجی و ایجاد فرصتهای شغلی برای دستیابی به خودکفایی اقتصادی بسیار مهم است.
وی با تشریح اثربخشی سیاستهای اقتصادی دقیق در تثبیت ارزش پول افغانی، مهار تورم و ترویج صادرات و واردات، اظهار داشت که بهبود درآمدهای ملی، تولید داخلی و همکاریهای اقتصادی منطقهای، محیطی مطلوب را برای جذب سرمایهگذاری در پروژههای بزرگ ایجاد کرده است.
حنیف تأکید کرد که راهحل بلندمدت مسائل اقتصادی افغانستان، در بهرهگیری از ظرفیتهای داخلی و منابع درآمدی نهفته است. او همچنین خواستار رفع تحریمهای اقتصادی و آزادسازی ذخایر مسدود شده افغانستان برای بهبود وضعیت اقتصادی و معیشتی شهروندان شد.
در همین حال، کاردار سفارت نروژ مدیریت برنامههای اقتصادی توسط امارت اسلامی (IEA) در طول سه سال گذشته را ستود و گفت که با وجود مواجهه با چالشهایی مانند تحریمهای اقتصادی، داراییهای خارجی مسدود شده و توقف کمکهای توسعهای بینالمللی، امارت اسلامی پیشرفت چشمگیری در حفظ ثبات اقتصادی و اجرای پروژههای توسعهای در کشور داشته است.
او همچنین اطمینان داد که کمکهای بشردوستانه نروژ به مردم افغانستان ادامه خواهد داشت.