تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : فرهنگ
لینک : econews.ir/5x3915579
شناسه : 3915579
تاریخ :
نمایش ۴ اثر در هفتمین روز جشنواره فیلم فجر اقتصاد ایران: در هفتمین روز جشنواره فیلم فجر چهار اثر موسی؛ کلیم الله، بازی را بکش، صددام و تاکسیدرمی در سینمای رسانه‌ها در برج میلاد به روی پرده می‌روند.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

به گزارش خبرگزاری اقتصادی ایران، «موسی؛ کلیم الله» آخرین ساخته ابراهیم حاتمی کیا از جمله فیلم‌های جشنواره امسال است که با استقبال تماشاگران قرار گرفته است.

موسی کلیم الله (علیه السلام)

نمایش ۴ اثر در هفتمین روز جشنواره فیلم فجر  *

ابراهیم حاتمی‌کیا یکی از باسابقه‌ترین کارگردان‌هایی است که در دوره‌های مختلف جشنواره فیلم فجر حضور داشته و آثارش نیز هم مورد توجه هیئت داوران و هم مورد توجه مردم قرار گرفته و جوایز متعددی را نیز دریافت کرده است. فیلم سینمایی «موسی کلیم الله (ع)» جدیدترین ساخته این کارگردان باسابقه است که همچون دیگر فیلم‌هایش در «فجر»، احتمالاً مورد توجه قرار می‌گیرد. ایده ساخت این پروژه توسط زنده یاد فرج الله سلحشور مطرح شد، اما منجر به ساخت نشد، سپس جمال شورجه قرار بود این فیلم را بسازد که بیماری مجالش نداد؛ حالا پس از ۲ دهه از مطرح شدن ایده اولیه این پروژه، ابراهیم حاتمی‌کیا با بازنویسی فیلمنامه اولیه، این پروژه را که از ابتدا قرار بود سریالش نیز ساخته شود، به تولید رسانده است.

حضور ابراهیم حاتمی‌کیا در جشنواره چهل و سوم، قطعاً یکی از نکات برجسته جشنواره فجر است. حاتمی‌کیا، ۵ سال پیش با «خروج» حضور داشت که آن طور که باید و شاید نتوانست نگاه‌ها را به خود جلب کند.

نسخه سینمایی «موسی کلیم الله (ع)» درحال آماده سازی نهایی برای اکران در چهل و سومین جشنواره فیلم فجر است و ابراهیم حاتمی‌کیا در تلاش است تا با استفاده از تکنولوژی تولید مجازی برای اولین بار در ایران، این پروژه را به نتیجه برساند.

مریلا زارعی، علیرضا کمالی، بهنام تشکر، بهاره کیان افشار با حضور فرهاد آئیش، همچنین شکیب شجره، مریم سرمدی، طوفان مهردادیان، مسعود رحیم‌پور، کامبیز امینی، بهار نوحیان و بازیگران کودک گندم شیخی و دلسا محمدی در این اثر به ایفای نقش پرداخته‌اند. در این فیلم، مریلا زارعی نقش یوکابد مادر حضرت موسی (ع) و علیرضا کمالی نقش عمران پدر حضرت موسی (ع) را در کودکی ایفا می‌کنند. همچنین بهاره کیان افشار در نقش آسیه، بهنام تشکر در نقش فرعون و شکیب شجره در نقش فرمانده سپاه فرعون ظاهر خواهند شد.

فیلم و سریال «موسی کلیم الله (ع)» محصول مرکز سیمافیلم است و عوامل این پروژه بعد از اتمام و آماده‌سازی این نسخه، اقدامات لازم برای فیلمبرداری فصل اول سریال را آغاز خواهند کرد.

قرار بود دکور‌های و فضا‌های میدانی عظیمی برای فصل اول و دوم سریال «موسی کلیم‌الله (ع)» ساخته شود که علاوه بر ساخت، نگهداری و تعمیرات آن در آینده نیز هزینه بسیار زیادی را به پروژه تحمیل می‌کرد که با استفاده از تکنولوژی تولید مجازی، فقط در دو فصل نخست سریال «موسی کلیم‌الله (ع)»، هزینه و زمان ساخت ۱۱۰ هکتار (معادل یک میلیون و ۱۰۰ هزار متر مربع) دکور و فضا‌های عمومی صرفه‌جویی می‌شود.

پوستر این فیلم را محمد تقی‌پور طراحی کرده است و طراح لوگو یا نشانه آن هم مسعود نجابتی هنرمند برجسته طراح گرافیک است.

بازی را بکش

مصطفی و محسن کیایی، امسال در جشنواره فیلم فجر تهیه کننده فیلم «بازی را بکش» هستند. کارگردانی این فیلم، محمدابراهیم عزیزی است که تا پیش از این در سینمای کوتاه فعال بوده است.

داستان فیلم «بازی را بکش» بر اساس یک داستان واقعی است که به سوژه‌ای ملتهب در حواشی فوتبال می‌پردازد. در خلاصه داستان آن آمده است: «موسی، از پیشکسوتان فوتبال، برادرش را در یک سانحه ورزشی از دست می‌دهد. او در مسیر کشف راز مرگ برادرش با حقایق عجیبی روبه‌رو می‌شود…»

شباهت نام این فیلم با «بیل را بکش» کوئنتین تارانتینو برای مخاطبان کنجکاوی‌برانگیز است، به ویژه اینکه ساخته‌های قبلی مصطفی کیایی مخاطب پسند بوده است البته بازی را بکش یک اصطلاح فوتبالی به معنی وقت تلف کردن است.

این فیلم با نام «توتو» کلید خورد و در مقطعی نام آن به «هجده قدم» تغییر کرد و در نهایت «بازی را بکش» شد. این فیلم در شهریور ماه ۱۴۰۳ در نوبت اکران قرار گرفت ولی با بیرون کشیدن از اکران، فرم ثبت‌نام جشنواره فیلم فجر را پر کرد.

صد دام

نمایش ۴ اثر در هفتمین روز جشنواره فیلم فجر  *

پدرام پورامیری سال‌ها به صورت مشترک با حسین امیری دوماری همکاری داشت و این ۲ فیلمساز در کنار هم، علاوه بر تجربه ساخت چند فیلم کوتاه، با فیلم‌هایی همچون «جان‌دار» و «یادگار جنوب» در دوره‌های مختلف جشنواره فیلم فجر حاضر بوده‌اند. فیلم «صد دام» اما، اولین فیلمی است که پدرام پورامیری به صورت مستقل کارگردانی کرده و همچنین اولین فیلم کمدی در کارنامه کاری او محسوب می‌شود. مجتبی رشوند هم تهیه‌کنندگی این اثر را عهده دار است.

پریناز ایزدیار، رضا عطاران، عباس جمشیدی‌فر، آزاده صمدی، امیراحمد قزوینی، سیاوش چراغی‌پور از جمله بازیگران این فیلم هستند.

داستان «صددام» درباره مردی است که به دلیل شباهت با صدام حسین از او خواسته می‌شود نقش بدل او را بازی کند.

حضور رضا عطاران و پریناز ایزدیار در این فیلم می‌تواند برای مخاطبان سینما جذاب باشد و فروش خوبی را برای آن رقم بزند.

تاکسیدرمی

نمایش ۴ اثر در هفتمین روز جشنواره فیلم فجر  *

فیلم سینمایی «تاکسیدرمی» اولین ساخته بلند محمد پایدار به تهیه‌کنندگی محمدجواد موحد است. پایدار، در جشنواره چهل و سوم در بخش مسابقه فیلم‌های کوتاه هم با فیلم کوتاه «راوی» حاضر است.

مجید صالحی در تراژدی کمدی «تاکسیدرمی» همراه با حسن معجونی و هادی کاظمی، به دنبال شکار گوزن زرد ایرانی، در دشت ناز ساری وارد یک ماجراجویی می‌شوند.

آناهیتا درگاهی، بیژن بنفشه‌خواه، فرزین محدث، هدیه حسینی‌نژاد، علیرضا مسعودی، جواد خواجوی و آتوسا کلانتری، دیگر بازیگرانی هستند که در این اثر ایفای نقش می‌کنند.

در خلاصه داستان «تاکسیدرمی» آمده است: «کیست که گوزن را رها کرده، آزاد ساخت و کیست که بند‌های آن را باز کرد. به راستی این حیوان مناسب یک پادشاه است. ما او را یاهمور پارسی می‌نامیم.»

داستان فیلم درباره برادر ناتنی محمدرضا پهلوی و علاقه‌مندی اش به شکار گوزن است. او در بحبوبه پیروزی انقلاب مجبور می‌شود برای پیدا کردن گوزن زرد به جنگل‌های شمال برود و …