ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان
به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران از هرمزگان، شیخ یوسف جمالی در دومین کنفرانس بین المللی اقتصاد دریاپایه با اشاره به اینکه توجه به علم و دانش باید مقدمهای برای بحث حکمرانی و اقتصاد دریایی باشد، افزود: اگر نیازهای علمی و دانشگاهی تأمین نشود، سایر مسائل تابعی از آن خواهند بود و بی نتیجه می شود.
وی به اهمیت علم و دانش در دین اسلام اشاره کرد و گفت: خداوند در بحث خلقت انسان، ابتدا آموزش داد و سپس عرضه کرد. این نشاندهنده اهمیت آموزش و علم در اسلام است.
وی همچنین به اهمیت توجه به فرهنگ و تاریخ محلی و بومی اشاره کرد و تصریح کرد: مردان و زنان هرمزگان با توجه به زیستبوم و شرایط اقلیمی خود، لباسهای سنتی خاصی را انتخاب کردهاند که هم مناسب شرایط آبوهوایی است و هم جنبههای دینی و فرهنگی را رعایت میکند. این نشان میدهد که تحمیل از بیرون نمیتواند نتیجه مطلوبی داشته باشد و باید به فرهنگ بومی احترام گذاشت.
شیخ جمالی با تأکید بر اینکه تغییر رویکردها و همپوشانی سیاستها میتواند به نتیجه مطلوب برسد، اظهار داشت: دانشگاهها و حوزههای مرتبط با آن باید همسو باشند تا حکمرانی موفق به ظهور برسد. اگر این هماهنگی وجود نداشته باشد، جلسات و پنلها نتیجهای نخواهد داشت.
امام جمعه اهل سنت و جماعت بندرعباس، از دست اندرکاران دانشگاه هرمزگان خواست، رشتههای غیرمرتبط با سیاستهای کلان را حذف و رشتههای مورد نیاز اقتصادی و علمی را جایگزین کند تا بتواند به نیازهای ضروری منطقه و استان پاسخ دهد.
انتهای پیام/