تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : سلامت
لینک : econews.ir/5x3866565
شناسه : 3866565
تاریخ :
کاهش مضرات آلودگی هوا با مصرف غذای سالم اقتصاد ایران: رئیس اداره بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: مصرف مایعات و برخی مواد غذایی می‌تواند مضرات آلودگی هوا را کاهش دهد.

به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران ، دکتر اسماعیل زاده افزود: مصرف مایعات و آب فراوان در روز‌هایی که آلودگی هوا وجود دارد در کاهش اثرات­ آلودگی هوا موثر است.

وی ادامه داد: مصرف انواع آش ها، سوپ‌ها و خوراک عدسی و غذا‌های آبکی را به وفور در دستور غذایی خود قرار دهید.
اسماعیل زاده اظهار کرد: میوه‌ها و سبزی‌ها علاوه بر اینکه فیبر خوبی دارند مانع جذب برخی آلاینده‌ها از دستگاه گوارشی ما می‌شوند بلکه به واسطه آنتی اکسیدان‌هایی که دارند می‌توانند مانع آسیب آلاینده‌ها به سیستم تنفسی و قلبی عروقی ما هم بشوند.
وی توصیه کرد: ۲ الی ۳ واحد لبنیات کم چرب دربرنامه غذایی خود قرار دهید.
رئیس اداره بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: گنجاندن جوانه گندم در برنامه غذایی هم می‌تواند در تامین ویتامین E به سلامت ریه‌های ما کمک کند.
وی افزود: منابع اسید‌های چرب و امگا ۳ مثل ماهی و روغن خوراکی کانولایا کلزا طی این روز‌ها توصیه می‌شود.
همچنین تاکید کرد: مصرف سبزیجات بخارپز بسیار مفید است.
وی گفت: مراقبت از وزن و کنترل چاقی در کاهش اثرات مخرب آلودگی هوا لازم و ضروری است.
وی افزود: استفاده از مکمل‌های ویتامین E، C، و امگا ۳ فقط در صورت لزوم طی روز‌های با هوای آلوده کافی است و نباید تداوم یابد چراکه در طولانی مدت اثرات زیانباری خواهد داشت.