وی بیانداشت: ایران مهد فرش دستباف است و زیباترین و با کیفیت ترین فرشهای جهان در این سرزمین بافته میشوند. طرحها و نقشههای بی نظیر، رنگهای طبیعی و گرههای محکم، از ویژگیهای بارز فرش دستباف ایرانی است که آن را به یک اثر هنری ارزشمند تبدیل کرده است. این هنر همچنان زنده و پویاست و در سطح جهانی از جایگاه ویژه ای برخوردار است.
مدیر اجرای برگزاری سی و یکمین نمایشگاه بین المللی فرش دستباف تهران ادامه داد: فرش دستباف به عنوان یک نماد از اصالت و فرهنگ ایرانی است. بسیاری از خانوادههای ایرانی، فرش دستباف را به عنوان یک سرمایه خانوادگی و میراث فرهنگی نسلهای گذشته حفظ میکنند. به همین دلیل، تنوع بسیار زیادی از فرشهای دستباف ایرانی با طرحها و رنگهای مختلف، متناسب با سلیقههای متنوع، در این نمایشگاه به نمایش گذاشته خواهد شد.
وی افزود: در راستای رفع مشکلات تولیدکنندگان فرش، در جلسات متعددی که با مرکز ملی فرش ایران داشتیم، مسائل مختلف را به صورت جدی پیگیری کرده و خواستههای تولیدکنندگان را به گوش مسئولان رساندیم.
دوست محمدی تاکید کرد: مرکز ملی فرش ایران نیز با درک اهمیت این موضوع، نامهای را به معاونت وزارت صنعت، معدن و تجارت ارسال کرد و مشکلات موجود را به اطلاع این معاونت رساند.
وی با اشاره به اهمیت جایگاه صنعت فرش دستباف در اقتصاد و فرهنگ کشور، گفت: تلاشهای مستمری در جهت حمایت از این صنعت انجام میشود که امیدواریم برگزاری سی و یکمین دوره نمایشگاه فرش دستباف ایران، با وجود همه چالشها و تغییرات، به یک رویداد موفق و درخشان و در خور شأن این هنر – صنعت بزرگ کشور تبدیل شود.
دوست محمدی افزود: در این نمایشگاه طیف گسترده ای از فرشهای دستباف کشور از استانهایی مانند آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اصفهان، قم، فارس، همدان عرضه میشود.