وی با بیان اینکه اقدامات لازم برای گذر موفق از اوج بار 1404 مساله قابل توجه فعلی است، عنوان کرد: برای اینکه دچار مشکل نشویم باید تدابیر لازم اندیشه شود و محورهای لازم را دنبال کنیم.
معاون هماهنگی توزیع توانیر با بیان اینکه دستورالعملهای لازم ابلاغ شده و مانعی برای حرکت نیست، افزود: چهار محور اساسی برای اوج بار 1404 مطرح است و به طور جدی روی آنها متمرکز هستیم؛ اتخاذ تدابیر کارشناسی برای رفع ناترازیها و مدیریت مصرف در تابستان سال 1404 مورد تاکید است؛ براساس آمارهای موجود ٢ درصد از مشترکان برق بیش از 2.5 برابر الگو مصرف میکنند و برنامهریزیها باید به سمت پایش بیشتر مصرف خارج از اعتدال و عرف حرکت کند.
ذبیحی اضافه کرد: هوشمندسازی مشترکین و شبکه و کنترل لوازم اندازهگیری، کاهش تلفات شبکه و مصرف بهینه، مدیریت مصرف، توجه و تمرکز در تولید و توزیع از طریق توسعه مولد خورشیدی چهار محور اساسی هستند.
وی با اشاره به بازدیدهای انجام شده از طرحهای شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان گفت: خوشبختانه پروژههای در دست اقدام زنجان روند خوبی دارند؛ در خصوص طرح کاهش تلفات طی بازدیدی که از سطح شهر انجام شد، شبکه غیرمجاز مشهودی مشاهده نشد و با جمع آوری و کنترل کنتورهای معیوب هر چه بیشتر از تلفات انرژی کاسته میشود.
ذبیحی با بیان اینکه شرکت توزیع نیروی برق میتواند فضا را باز کند و از طریق جلب مشارکت دستگاههای گوناگون، مولدهای خورشیدی را توسعه دهد، یادآور شد: نباید از ظرفیتهای موجود غافل شویم. تعامل و مذاکره با دیگر بخشها موجب رشد میشود.
ذبیحی افزود: با وجود ارائههایی که در حوزه پیاده سازی سیستمها و سیستم مداری شد، توجه به این مسئله مشهود است. در حوزه هزینههای اجرایی، معاونت برنامهریزی و مهندسی نقش کلیدی دارد و میتواند به اقدامات و طرحهای شرکت سمت و سود بدهد. رکود و خواب سرمایه ضرر است و انتظار میرود طرحها زیر نظر معاونت برنامه ریزی و مهندسی به نحو مطلوب اجرا شوند.
معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر با تاکید بر اینکه سخت گیری، دقت و توجه موجب کیفیت در برنامهها میشود، تصریح کرد: زنجان از لحاظ بار شبکه وضعیت خوبی دارد و باید از شبکهها به خوبی نگهداری شود.