وی با عنوان اینکه سالانه ۱۳ هزار نفر به صورت مستقیم در بخش آبزی به تولید میپردازند، گفت: در سال قبل میزان تولید استان در حوزه آبزی پرروی ۱۳۱ هزار تن بوده است.
وی ارزش اقتصادی تولیدات آبزی پروری را در استان ۱۶ هزار میلیارد تومان بیان کرد و افزود: از مجموع واحدهای آبزی پروری ۴۷ واحد به تولید ماهیان خاویاری میپردازند که ۳۷۰ نفر در این واحدها مشغول فعالیت هستند.
کریم زاده میزان تولید ماهیان خاویاری را در سال قبل دو هزار و ۶۰۰ تن ذکر و افزود: ۹.۳ تن گوشت خاویاری تولید شد.
مدیرکل شیلات مازندران ارزش تولیدات ماهیان خاویاری را در استان هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان بیان کرد و افزود: از مجموع واحدها، سه هزار و ۳۰۰ واحد به تولید ماهیان گرم آبی مشغول هستند که تولید آن ۸۵ هزار تن به ارزش ۹ هزار میلیارد تومان است.
وی گفت: ۴۵۰ واحد نیز به تولید ماهیان سردآبی میپردازند که میزان تولید ۱۸ هزار تن به ارزش چهار هزار میلیارد تومان است.
کریم زاده با اظهار اینکه میزان تولید و استحصال گوشت خاویار استان را ۵۲ درصد تولیدات کشور برشمرد و گفت: ۴۷ درصد استحصال خاویر نیاز به استان برمی گردد.
وی ظرفیت دریای خزر را در بخش صید و صیادی و آبزی پروری و گردشگری بالا بیان کرد و گفت: ۴۰ قفس طی یک دهه گذشته در دریای استان بارگزاری شده است و میزان تولید هزار و ۸۵۰ تن به ارزش ۴۶۰ میلیارد تومان بوده است.
کریم زاده از تهیه و تدوین پنج برنامه برای تحقق اقتصاد دریامحور در استان خبر داد و گفت: پرورش ماهی در قفس از جمله آن است.