وی افزود: موکب درمانی ما در عمود 1092 در مسیر نجف به کربلا آماده ارائه خدمات تخصصی سرپایی به زائران خواهد بود.
پازوکی ادامه داد: در راستای ارتقای همکاریهای علمی و توجه به مباحث سلامتی در ایام اربعین امسال، کنگره بینالمللی سلامت در اربعین را برگزار کردیم و 17 کمیته علمی و بیش از 2 هزار شرکت کننده در چهارمین کنگره بینالمللی سلامت در اربعین حضور یافتند و در این همایش 387 مقاله دریافت شد و 38 سخنرانی خارجی نیز از کشورهای پاکستان، ترکیه، عراق، فلسطین، کویت و لبنان در این کنگره فعالیت داشتند.
در ادامه علی مشکی؛ معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران درباره تمهیدات دانشگاه علوم پزشکی ایران برای ارائه خدمات درمانی در ایام اربعین اظهار کرد: ارائه خدمات درمانی توسط پزشکان و کادر درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران از 25 مرداد آغاز میشود و تا 6 شهریور ادامه خواهد یافت.
وی با اشاره به اینکه مرز مهران یکی از شلوغترین مرزهای ایام اربعین است، افزود: دو تیم شامل 40 نفر برای ارائه خدمات بهداشتی در مرز مهران، عازم این مرز شدند. این تیم شامل پزشکان داخلی، طب اورژانس و جراحان مغز و اعصاب و پرستاران است.
مشکی ادامه داد: در کشور عراق نیز در عمود 1092 درمانگاه سرپایی بزرگی با 100 نفر نیرو شامل 25 پزشک با تخصصهای مختلف مستقر میشود که این موکب درمانی، به صورت شبانهروزی فعالیتهایی در راستای غربالگری و درمان بیماران خواهند داشت. دپوی اصلی داروهای هلال احمر نیز در این مرکز خواهد بود.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران اضافه کرد: با هماهنگیهای صورت گرفته مقرر شده که بیماران در صورت بدحال بودن به بیمارستان امام حسین(ع) عراق منتقل شوند.