به گزارش خبرگزاری اقتصادایران ، غزاله اسلامیان، با اشاره به اینکه طبق مطالعات، محققان الگوی غذایی مدیترانهای را با کاهش خطر ابتلاء به بسیاری از بیماریهای مزمن مرتبط میدانند، گفت: چندین مطالعه معتبر ارتباط بین رژیم غذایی مدیترانهای و پیشرفت کندتر بیماری آلزایمر را تأیید کردهاند، این رژیمها سرشار از چربیهای سالم و آنتی اکسیدانها است.
عضو هیئت علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با بیان اینکه مصرف غذاهای نشاستهدار و انواع نانهای سبوسدار، میوه، سبزیجات، حبوبات، مغزها، مصرف کمتر گوشت قرمز و گوشتهای فرآوری شده مثل سوسیس و کالباس، استفاده منظم از انواع ماهیها (اغلب گفته میشود که ماهی "غذای مغز" است و شواهد زیادی وجود دارد که خوردن ماهی به علت دارا بودن امگا ۳ برای سلامتی مغز مفید است)، لبنیات کم چرب، روغنهای مایع برای پخت و پز به عنوان مثال روغن زیتون، کانولا و عدم استفاده از روغنهای جامد، محدود کردن مصرف نمک در رژیم غذایی و کاهش مصرف غذاهای شیرین مانند شیرینی، بیسکوئیت، کیک و شکلات را از جمله اقدامات مؤثر در کاهش ابتلاء و یا کند شدن روند بیماری آلزایمر عنوان کرد.