به گزارش خبرگزاری اقتصادایران ، سال ۹۹ فیلم «منصور» به کارگردانی سیاوش سرمدی در سیونهمین جشنواره فجر به نمایش درآمد و محسن قصابیان بازیگر اصلی این فیلم، به واسطه ایفای نقش شهید «منصور ستاری» به چهره شناختهشدهای تبدیل شد. قصابیان پیش از این فیلم هم به عنوان بازیگر و کارگردان، در سینما، تئاتر و تلویزیون فعالیت کرده بود، اما «منصور» باعث شد که محسن قصابیان به شهرت برسد. این بازیگر پس از «منصور» در سریال تلویزیونی «همهگیری»، «موج اول» و «بازپرس» ایفای نقش کرد و حالا با سریال «داریوش» اثر هادی حجازیفر با یک نقش کاملا متفاوت در نمایش خانگی حضور دارد و با شمایل متفاوتی دیده شده است.
فیلم «منصور» برشی از زندگی شهید منصور ستاری فرمانده نیروی هوایی را به تصویر کشید. چهره محسن قصابیان شباهتهایی به شهید ستاری دارد، تصویر این بازیگر نیز با نقش یا اثر خاصی در ذهن مخاطب شکل نگرفته بود، بنابراین انتخاب بازیگری که هم از نظر ظاهری به چهره شهید شباهت داشت و هم مخاطبان پیشزمینه خاصی از او در ذهن نداشتند، برای ایفای نقش شهید ستاری، انتخاب خوب و هوشمندانهای بود.
شخصیت شهید در این فیلم کاراکتری مقتدر، با اعتماد به نفس و متواضع نشان داده شد. محسن قصابیان نیز تصویر شهید ستاری را متناسب با چنین ویژگیهایی به نمایش گذاشت. او موفق شد شمایل این فرمانده را به خوبی ترسیم کند و حضور قابل باوری در «منصور» داشته باشد. این فیلم در سیونهمین جشنواره فجر در بخش نگاه نو حاضر بود و سرمدی نامزد دریافت جایزه بهترین کارگردان اول شد، اما جایزه به فیلم «زالاوا» رسید.
محسن قصابیان پس از «منصور» در سریال «موج اول» و فصل دوم آن با نام «همهگیری» ایفای نقش کرد. او در این سریال نقش یک رزمنده را ایفا میکرد که در شرایط شیوع کرونا، با برپایی بیمارستان صحرایی و مبارزه با پزشکان سودجو، تلاش میکرد به بهبود اوضاع کمک کند. شخصیت او فرد خوب و درستکاری بود و از این جهت شباهتهایی داشت به تصویری که از این بازیگر در «منصور» به جا مانده بود. قصابیان تابستان سال گذشته همزمان با دو سریال «همهگیری» و «بازپرس» حضور پررنگی در تلویزیون داشت.
این بازیگر در «بازپرس» نیز نقش شخصیت مثبت به نام «صدرا حسینی» را برعهده داشت که با مفسدان اقتصادی مبارزه میکرد و بازپرس بسیار عادل و درستکاری بود. سریال «بازپرس» در مقایسه با «موج اول» و «همهگیری» سریال بهتری بود. قصابیان نیز در نقش بازپرس منصف قصه، موفق عمل کرد و مخاطب را با کاراکتر خود همراه کرد.
قصابیان پس از تجربه چنین نقشهایی، در «داریوش» اثر هادی حجازیفر فرصت بازی در یک نقش متفاوت را پیدا کرده است. او نقش مردی به نام «بهرام» را بازی میکند. این شخصیت به همراه دوستان خود «داریوش» و «سیروس»، در دوران جوانی از طلافروشی «رشید» سرقت کرده است. در جریان این دزدی، «سیروس» کشته میشود و طلاها نیز غیب میشوند، بنابراین میان «بهرام» و «داریوش» جدایی و اختلاف میافتد. در دوران فراری بودن «داریوش»، «بهرام» مجبور میشود خسارت «رشید» را پرداخت کند و سختیهای زیادی را تحمل میکند. «داریوش» و «بهرام» رقیب عشقی یکدیگر نیز بودهاند و در نهایت «داریوش» توانسته با «منیژه» ازدواج کند. بنابراین همه این اتفاقات دست به دست هم میدهند تا «بهرام» از «داریوش» کینه به دل بگیرد و او را به ایران بکشاند.
«بهرام» برخلاف دیگر کاراکترهای محسن قصابیان که نام بردیم، شخصیتی مطلقا مثبت نیست و وجوه منفی کاراکتر او پررنگتر است. این شخصیت قابل پیشبینی نیست و هنوز مشخص نشده آیا هدفش حمایت از «داریوش» است یا انتقام. قصابیان نیز تلاش میکند این ویژگی «بهرام» را در بازی خود نشان بدهد. با توجه به حالت چهره و نگاه او نمیتوان دست این شخصیت را خواند و درباره انگیزههایش قضاوت کرد. این بازیگر در برخورد با دختر «داریوش» نیز در جلد مردی خیرخواه و مهربان فرو میرود، بنابراین قصابیان موفق شده تصویری که باید را از این شخصیت ارائه بدهد. او در سریال «داریوش» حضور متفاوتی دارد و از پس چالشهای این نقش برآمده است.