به گزارش خبرگزاری اقتصادایران ، دکتر «رابین ناندی»، در حاشیه این بازدید با ابراز تحت تأثیر قرار گرفتن از تعهد و تخصص کادر درمان این مرکز و خدمات پیشرفته ارائه شده به کودکان مبتلا به سرطان، نقایص ایمنی اولیه و بیماریهای متابولیک گفت: از این بازدید کاملاً تحت تأثیر قرار گرفتم و برای خدمات عالی و استفاده از روشهای نوین درمانی کودکان مبتلا به سرطان و بیماریهای صعب العلاج تبریک میگویم.
وی با تاکید بر لزوم افزایش ظرفیتهای این مرکز، بر همکاری یونیسف با مرکز طبی کودکان در زمینههای مختلف اعلام آمادگی کرد و افزود: ما میتوانیم در چهار زمینه شامل توانمندسازی کادر درمان در ارائه خدمات بهتر، پشتیبانیهای فنی و تجهیزاتی، تأمین اقلام مورد نیازی که به دلیل تحریمها در دسترس بیمارستان نیست و همچنین تبادل تجربیات و انجام تحقیقات و نواوریهای مشترک بین مرکز طبی کودکان و سایر کشورها همکاری کنیم.
در ادامه این بازدید، امیرعلی احمدیه رئیس بخش پیوند سلولهای بنیادی مرکز طبی کودکان، با اشاره به تحریمهای ناجوانمردانه علیه ایران و تأثیر آن بر بخش سلامت، گفت: این بازدید را به دلیل تحریمهایی که کودکان را هدف قرار گرفته، برنامهریزی کردیم تا بتوانیم مشکلات کودکان بیمار را در مراجعه به این مرکز برطرف کنیم.
وی مرکز طبی کودکان را قطب علمی کودکان کشور دانست و افزود: این مرکز، قطب علمی آموزش، پژوهش و درمان کودکان است و با توجه به سرعت پیشرفت تکنولوژی و تجهیزات در زمینه سلول و ژن درمانی در جهان، لازم به این تجهیزات و فناوریها دسترسی پیدا کند.
حمیدیه، از همت وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی تهران در برگزاری این جلسه قدردانی کرد و گفت: دکتر ناندی از خدمات ویژه این مرکز به بیماران ایرانی و خارجی متعجب شد و باور نمیکرد در ایران چنین خدمات پیشرفتهای ارائه شود. به همین دلیل اعلام کرد با کمال میل و داوطلبانه به این مرکز کمک کند.