تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : استانها
لینک : econews.ir/5x3698276
شناسه : 3698276
تاریخ :
مدیرعامل آب و فاضلاب مازندران: نیاز آبی مازندران بیش از ۱۵ هزار لیتر در ثانیه است اقتصاد ایران: ساری- مدیرعامل آب و فاضلاب مازندران نیاز آبی استان را بیش از ۱۵ هزار لیتر در ثانیه ذکر کرد و گفت: برای تامین هزار و ۳۰۰ لیتر آب درثانیه دغدغه داریم.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

 به گزارش خبرگزاری اقتصادایران ، بهزاد برارزاده صبح چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به اینکه آب شرب مردم استان از طریق ۷۴۱ حلقه چاه تأمین می‌شود، گفت: ۲۴۶ هزار کیلومتر خط انتقال در استان ایجاد شده است.

وی با بیان این که ۳۷ هزار و ۷۰۰ فقره انشعاب سال گذشته به مشترکان داده شده است، گفت: برای جبران تنش آبی در استان در حال حاضر هفت هزار میلیارد ریال اعتبار ر نظر گرفته شد و پروژه‌هایی در دست اجرا است.

وی با بیان اینکه طرح ملی آبرسانی روستایی در استان در حال اجرا است گفت در فاز اول ۱۹ مجتمع در قالب ۱۲۸ روستا در دست اجرا است همچنین در فاز دوم برای آبرسانی به ۶۰۰ روستا رنامه‌ریزی شده است.

برازاده بهره‌مندی از ظرفیت خیرین را از دیگر برنامه‌ها برشمرد و گفت: اجرای ۲۴۱ کیلومتر لوله گذاری برای آبرسانی به روستاها از برنامه‌ها بوده است.

وی گفت: در بخش فاضلاب ۱۸ شهر و یک روستا در مازندران از طرح‌های آب و فاضلاب بهره‌مند هستند و۴۴۳ هزار نفر از جمعیت استان را شامل می‌شوند در حال حاضر ۶ تصفیه خانه فاضلاب در مدار قرار دارد.

مدیرعامل آب و فاضلاب مازندران یکی دیگر از برنامه‌های توسعه شرکت در بخش فاضلاب را توجه به حفظ محیط زیست و ارتقای سلامت عمومی بیان کرد و گفت: این شرکت در دو روستای جویبار و ساری طرح‌های فاضلاب را در دست اجرا دارد.

مدیرعامل آب و فاضلاب مازندران با اظهار اینکه ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت در استان وجود دارد گفت: به مازندران باید نگاه ملی شود زیرا ۸۵ درصد نیاز آبی را ز چشمه‌ها و چاه‌ها تأمین می‌کنیم و ۱۵ درصد از آب‌های سطحی از طریق ۴ تصفیه خانه استفاده می‌شود.

برارزاده به نیاز آبی استان را برای جمعیت استان را بیش از ۱۵ هزار لیتر در ثانیه ذکر کرد و گفت: در حال حاضر بیش از ۱۳ هزار لیتر در ثانیه منابع تأمین آب داریم و ۱۳۸۹ لیتر در ثانیه دغدغه تأمین آب داریم.

وی با عنوان این که مازندران به ۹ ذون آبرسانی تقسیم شده است، گفت: ۷۰۰ میلیارد تومان از محل تنش آبی برای آبرسانی جذب شده است.