به گزارش خبرگزاری اقتصادایران ، نفیسه حسینی یکتا گفت: با توجه به اسناد بالادستی و نگاه بین المللی به طب ایرانی، موظف هستیم در این حوزه تصمیم گیری و سیاستگذاری درست داشته باشیم.
وی افزود: در حال حاضر ۹ دانشکده طب ایرانی در دانشگاههای علوم پزشکی کشور به تربیت متخصص طب ایرانی مشغول هستند.
حسینی یکتا با اعلام این مطلب که حدود ۵۰۰ متخصص طب ایرانی در سطح کشور مشغول خدمت هستند، گفت: بالغ بر ۱۰۰۰ پزشک عمومی دورههای مورد تأیید وزارت بهداشت در حوزه طب ایرانی را پشت سر گذاشته اند و مشغول به فعالیت هستند.
وی افزود: برنامه ریزی برای آموزش نیروهای متخصص مورد تأیید وزارت بهداشت برای ارائه خدمات در سطوح و تنوع مختلف، همواره در دستور کار دفتر طب ایرانی و مکمل بوده است.
حسینی یکتا گفت: دورههای مختلف مهارتی در رشتههای مختلف پیشنهاد شده و به اجرا در آمده است. ما در صدد رد و یا تأیید دورههای مختلف برگزار شده در سطح کشور نیستیم اما نیاز به همسان سازی و ایجاد دورههای جامع برای آموزش نیروهای مورد تأیید وزارت بهداشت و معرفی آنها به مراکز درمانی و معاونت بهداشت وزارت بهداشت همواره وجود داشته است.
مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت افزود: یکی از سیاستهای مهم دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت که برنامه ریزی در آن عرصه را با جدیت پیگیری میکنیم، بحث توسعه گردشگری سلامت طب ایرانی و جذب توریست در این حوزه است.