وی با بیان اینکه ۲۰ اردیبهشت به نام «گل محمدی و گلاب» نامگذاری شده است، اظهار داشت: امروز بهطور رسمی کارگاه اسانس گیری گل محمدی راه اندازی میشود. در این راستا استانداردهای لازم برای اسانس گیری گل محمدی تدوین شده و ۷۱ درصد تولید جهانی در ایران انجام میشود، اما سهم ما از درآمد ارزی آن فقط یک درصد است.
رئیس موسسه تحقیقات جنگل ها و مراتع کشور ادامهداد: ۹۰ درصد گل محمدی در کشور تبدیل به گلاب میشود، در حالی که در دنیا تبدیل به اسانس و فرآورده میشود و فقط ۱۰ درصد گلها به گلابگیری اختصاص یافته است.
علیزاده با بیان اینکه درآمد ارزی این محصول به جای ۲۵ میلیون دلار به حدود ۱۵ میلیون دلار محدود شده است، تصریحکرد: اکنون ۸۰۰ تا ۹۰۰ میلیون دلار درآمد ارزی گیاهان دارویی است، با انجام فرآوری و بسته بندی ساده این ارزآوری را ۲ برابر کرد.