وی، فرهنگستان علوم پزشکی را بازوی قوی نظام سلامت دانست و افزود: با توجه به تاکید رئیس محترم فرهنگستان علوم پزشکی در خصوص توجه به سلامت مادر و نوازد، طرح «هزار روز اول زندگی» در شهرستان کهنوج به صورت آزمایشی شروع شده است. ۲۷۰ روز از این طرح مربوط به قبل از تولد و دو سال نیز مربوط به بعد از تولد است.
فرشیدی ادامه داد: در زمینه سلامت روانی و اجتماعی خانههای مشارکت مراکز سراج افزایش یافته و از ۲۳ به ۱۰۰ مورد رسیده و علاوه بر استقرار ۳۰۰ روانشناس، مددکاران اجتماعی نیز جذب این مراکز شدهاند.
معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: در زمینه بهداشت دهان و دندان از اردیبهشت ۱۴۰۳ برنامه جدیدی آغاز خواهد شد. همچنین در حوزه بیماریهای مزمن طبق تفاهمنامه ای که با وزارت آموزش و پرورش داریم، برنامههایی در مدارس اجرا میشود.
فرشیدی با بیان اینکه واکسیناسیون افراد با واکسنهای جدید روتاویروس و پنوموکوک از شهرستان خمیر در استان هرمزگان شروع شد، گفت: برای کنترل بیماریهای عفونی یک برنامه پنج ساله اجرا خواهد شد.
وی در پایان از راه اندازی مرکز تحقیقات و توسعه شبکه و در دستور کار بودن ۲۰ طرح اجرایی توسط این مرکز خبر داد و تصریح کرد: شبکه بهداشتی کشور پدیده انقلاب و تقویت آن از اهم برنامههای وزارت بهداشت است.