شهرستان «شهریار» در سالها و دهههای گذشته، با توجه به تراکم بالای جمعیت از حیث تعداد تختهای بستری نسبت به استانداردهای موجود در سطح رضایت بخشی قرار نداشته و افزوده شدن بیمارستان امام خمینی(ره) به مجموع امکانات بهداشتی و درمانی این شهرستان، اقدام مؤثری در ارتقای شاخصهای سلامت این منطقه خواهد بود.
با افتتاح این بیمارستان بخش بزرگی از نیازهای مردم شهریار به خدمات درمانی برآورده میشود و بیماران از این پس، از خدماتی که از سوی بیمارستان در زمینههای کلینیکی، پاراکلینیکی و تصویربرداری ارائه میشود، بهرهمند خواهند شد.
شهرستان شهریار جمعیتی بالغ بر 800 هزار نفر دارد که با افتتاح بیمارستان امام خمینی(ره) پنج بیمارستان با 840 تخت در این شهرستان فعال خواهد بود.
بیمارستان شهریار از احداث تا راهاندازی
احداث بیمارستان امام خمینی(ره) در مهرماه 1368 با تشکیل هیئت امنا و با حضور معتمدان و مسئولان شهرستان شهریار آغاز شد. قرارداد احداث بیمارستان در ابتدا با 100 تختخواب و با زیر بنای 12 هزار و 500 متر مربع در 6 طبقه و یک درمانگاه 600 متری منعقد شده بود.
این پروژه در اواخر سال 97 از مؤسسه خیریه کوثر تحویل و در سال 98 با پیشرفت 76 درصدی به دانشگاه علوم پزشکی ایران سپرده شد.
در شهریورماه 1401 در دولت سیزدهم و طی سفر استانی آیتالله رییسی؛ رئیس جمهور و به دستور وی، بودجه لازم به پروژه اختصاص یافت و وزارت بهداشت با برنامهریزی فشرده و استفاده حداکثری از منابع فیزیکی و نیروی انسانی، طی 14 ماه پروژه را از 76 درصد به 100 درصد رسانده و ساخت بیمارستان را تکمیل کرد.
در حال حاضر، بیمارستان و ساختمانهای جانبی در مساحتی بالغ بر 34 هزار متر مربع دایر شده و کل مساحت زمین بیمارستان 87 هزار مترمربع است.
در این بیمارستان در ماههای آینده مرکز جامع سرطان با پیشرفتهترین تجهیزات تشخیصی و درمانی برای معالجه بیماران راهاندازی خواهد شد.
کل بودجه ساخت بیمارستان و خرید تجهیزات پزشکی برای آن بالغ بر 870 میلیارد تومان برآورد شده است.
به گزارش خبرنگار ما، از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون بیش از 15 هزار تخت بیمارستانی افتتاح شده و این روند همچنان ادامه دارد.