به گزارش خبرگزاری اقتصادایران ،سازمان جهانی بهداشت میگوید از میان ۷۲ مرکز درمانی که در سراسر نوار غزه فعال بوده ۴۶ مرکز از کار افتادهاند.
طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت، در میان این ۷۲ مرکز درمانی ۳۵ بیمارستان وجود داشته که ۱۲ عدد از آنها مجبور به قطع فعالیت شدهاند.
مقامهای نظام سلامت فلسطین گفتهاند نبود برق و سوخت برای ژنراتورهای برق در نتیجه محاصره کامل غزه و همچنین خسارتهای ناشی از حملات هوایی باعث تعطیلی بسیاری از این مراکز درمانی شده است.
وزارت بهداشت غزه روز سهشنبه گفت که حملات جنگندههای اسرائیلی در نوار غزه باعث شهادت بیش از ۷۰۰ نفر در روز گذشته شدهاند.
یاهونیوز نوشته جمعیت ۲.۳ میلیون نفری غزه از زمانی که اسرائیل علیه این منطقه محاصره کامل اعلام کرده به غذا، آب و دارو به شدت محتاج هستند.
روز دوشنبه یک کاروان کوچک از کمکهای انسانی وارد غزه شد اما این محموله تنها حاوی بخشی از نیازهایی بود که گروههای حقوق بشری گفتهاند برای مردم غزه ضروری هستند.
سازمان جهانی بهداشت در بیانیهی گفت: «سازمان جهانی بهداشت به دلیل عدم وجود ضمانتهای امنیتی قادر به توزیع سوخت و تجهیزات ضروری سلامت و حیاتی در میان بیمارستانهای بزرگ در شمال غزه نیست.»
در ادامه این بیانیه آمده است: «سازمان جهانی بهداشت خواستار اعلام آتشبس انسانی فوری است تا تجهیزات و سوخت بتواند به صورت ایمن در سراسر نوار غزه توزیع شود.»
مطابق اعلام این نهاد سازمان ملل، از جمله بیمارستانهایی که نیازمند ارسال تجهیزات و سوخت است بیمارستان الشفا است که ۱.۵ برابر ظرفیت تختهای بیمارستانی خود بیمار دارد.»
شب گذشته بیمارستان اندونزیایی در غزه به دلیل نبود سوخت مجبور به تعطیلی شد و الان با ظرفیت محدود کار میکند. بیمارستان دوستی ترکیه که تنها بیمارستان تشخیص سرطان در غزه است نیز به دلیل نبود سوخت بخشی از کارکر خود را از دست داده و جان ۲۰۰۰ بیمار سرطانی را در معرض خطر قرار داده است.
علاوه بر بیمارستانهایی که به دلیل خسارت مجبور به تعطیل شدهاند حدود ۶ بیمارستان هم به دلیل نبود سوخت کارآیی ندارند.