صالحی افزود: شرکت ساخت، خط آهن را احداث میکند و بدون اینکه درباره مبدا و مقصد به طور مشخص از نظر راهآهن مطلع شود مناقصه احداث خط را برگزار میکند.
صالحی افزود: شرکت راه آهن سعی میکند برای خطوطی که احداث میکند تمام استاندارها را رعایت کند و به عنوان نمونه خط آهن رشت-قزوین با سرعت 60 تا 80 کیلومتر بر ساعت افتتاح شد در صورتی که باید با سرعت 120 کیلومتر بر ساعت به بهره برداری میرسید. خطوط ریلی را که از طریق شرکت ساخت ساخته میشود را در صورتی تحویل میگیریم که استاندارهای لازم را رعایت کنند.
بنا به این گزارش، یکی از پروژههایی که احتمالاً افتتاح آن بهواسطه عدم تکمیل به تعویق بیفتد، خطآهن همدان-سنندج است.
اواخر شهریور ماه امسال خطیبی معاون شرکت ساخت و توسعه درباره این پروژه ریلی گفته بود: خطآهن 151 کیلومتری همدان-سنندج به پیشرفت فیزیکی 90 درصدی رسیده است.
وی افزود:در صورت تامین اعتبار این خطآهن اواخر مهرماه امسال افتتاح میشود.
در حالی آخرین روز مهرماه را پشت سر میگذاریم که تاکنون هیچ برنامهای برای افتتاح قریبالوقوع خطآهن مذکور از سوی شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حملونقل کشور اعلام نشده است.
البته اواسط ماه جاری مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حملونقل کشور از بهرهبرداری خطآهن همدان-سنندج طی امسال خبر داده و زمان مشخصی را برای آن اعلام نکرده بود.
اینگونه بهنظر میرسد یکی از پروژههای مد نظر مدیرعامل راه آهن جمهوری اسلامی ایران، خطآهن همدان-سنندج است که هنوز به مرحله افتتاح و واگذاری به راهآهن بهعنوان بهرهبردار نرسیده است.