زمستان "غم بار" انگلیس در سایه گرانی مواد غذایی

اقتصاد ایران: تورم مواد غذایی در انگلیس طی ماه نوامبر به ۱۲.۴ درصد رسید که رکورد جدیدی محسوب می‌شود و رئیس کنسرسیوم خرده فروشی انگلیس در این باره گفت: در شرایطی که فشار افزایشی بر قیمت کالاها ادامه دارد باید گفت زمستان غم باری در پیش داریم.

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران ، روزنامه انگلیسی گاردین نوشت تورم مواد غذایی در این کشور اروپایی طی ماه نوامبر به 12.4 درصد رسید که رکورد جدیدی محسوب می‌شود. به ویژه قیمت کالاهای اساسی مثل تخم مرغ، لبنیات و قهوه طی این ماه با افزایش قابل ملاحظه‌ای مواجه شده است.

غذاهای تازه بیشترین رشد قیمت در ماه نوامبر را داشته‌اند به طوری که نرخ تورم این نوع غذاها از 13.3 درصد در ماه اکتبر به 14.3 درصد در ماه نوامبر رسیده است. انتظار می‌رود روند افزایش قیمت مواد غذایی در این کشور در سال آینده میلادی نیز ادامه پیدا کند.

رشد بالای قیمت مواد غذایی و کالاهای اساسی بیشتر از همه خانواده‌های فقیر در انگلیس را متاثر کرده است. این در حالی است که آنها هم اکنون هم در پرداخت قبوض برق و گاز خود با مشکل مواجه هستند.

خانواده‌هایی که درآمد بالاتری دارند هم برای داوم آوردن در زیر بار تورم بالا مجبورند هزینه‌های غیرضروری را از زندگی خود حذف کنند مثلاً رستوران رفتن را کنار بگذارند، به تعطیلات نروند و کالاهای ارزان‌تر از برندهای غیر معروف را خریداری کنند.

زمستان "غم بار" انگلیس در سایه گرانی مواد غذایی

هلن دیکینسون، رئیس کنسرسیوم خرده فروشی انگلیس در این باره گفت: در شرایطی که فشار افزایشی بر قیمت کالاها ادامه دارد باید گفت زمستان غم باری در پیش داریم. قیمت مواد غذایی به ویژه گوشت، تخم مرغ و لبنیات رو به افزایش دارد.

وی افزود: هدایای کریسمس نیز امسال گران‌تر از سال گذشته شده است چراکه وسایل و تجهیزات ورزشی و سرگرمی به ویژه رشد قیمت فزاینده‌ای داشته‌اند. در حالی که خانواده‌ها اولویت خود را تامین نیازهای ضروری‌شان گذاشته‌اند کریسمس امسال هیجان و رونق کمتری خواهد داشت.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ