ضرورت هدایت نقدینگی به واحدهای تولیدی و سرمایه‌گذاری

اقتصاد ایران: معاون اقتصادی رئیس جمهور با اشاره به توانمندی‌های مازندران در زمینه تولیدی به ویژه محصولات کشاورزی، گفت: هدایت نقدینگی به مازندران به واسطه جایگاه خوب در تولیدات کشاورزی ضروری است.

به گزارش برگزاری فارس از ساری، محسن رضایی معاون اقتصادی رئیس جمهوری پیش از ظهر امروز در دومین روز از سفر به مازندران از بندرامیرآباد، پایانه صادراتی محصولات کشاورزی و مزرعه پرورش ماهیان خاویاری در جویبار بازدید کرد.

معاون اقتصادی رئیس جمهور در حاشیه‌ این بازدید‌ها در جمع خبرنگاران با تاکید براینکه نقدینگی‌ها باید در بخش تولیدی سرمایه‌گذاری شود، اظهار کرد: بسیاری از نقدینگی‌‌ها در بازارهای رانتی طلا ودلار وارد می‌شود که در بخش تولید و سرمایه‌گذاری نمی‌آید.

این مقام مسوول با اشاره به توانمندی‌های مازندران در زمینه تولیدی به ویژه محصولات کشاورزی، افزود: هدایت نقدینگی به مازندران به واسطه جایگاه خوب در تولیدات کشاورزی ضروری است.

رضایی در پاسخ به سوال خبرنگار فارس مبنی بر نیاز بیش از یک هزار میلیارد تومانی سرمایه در گردش فقط در چند واحد تولیدی استان؛ حمایت دولت به روشی خواهد بود، گفت: از طریق هماهنگی با بانک مرکزی بناداریم بخشی از نقدینگی ‌کشور که به دلال‌بازی می‌رود را به سمت تولید واقعی هدایت کنیم .

معاون اقتصادی رئیس جمهور، در ادامه به گشایش درهای اقتصادی در کشور اشاره کرد و افزود: به طور گسترده درهای اقتصادی جدیدی را به روی تجارت باز کردیم؛ عضویت در بازار شانگهای و تلاش برای ورود به بازار اوراسیا از آن جمله هستند.

این مقام کشوری با بیان اینکه رفتار و تعاملات خود را در حوزه تجارت استاندارد سازی کردیم و تعاملات خوبی با کشورهای همسایه داریم،خاطرنشان کرد: نمایشگاه‌های بین‌المللی در روسیه و کشورهای دیگر نظیر قطر تاسیس شده است.

وی ادامه داد: در نمایشگاه قطر هم کالاهای ایرانی را معرفی می‌کنیم این در حالیست که بازارهای جدید دیگری هم به روی کالاهای تولیدی کشورمان باز خواهد شد.

پایان پیام/86006

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ