کارشناس حوزه کسب و کار:

پائین بودن رتبه شروع کسب و کار ربطی به مجوزها ندارد

اقتصاد ایران: یک کارشناس حوزه کسب و کار گفت: اینکه رتبه ایران ۱۷۸ از میان ۱۹۰ کشور جهان در شاخص شروع کسب و کار است متاسفانه هیچ ربطی به مجوز ها ندارد.

به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران،«علی ترکمنی» در برنامه رهیافت رادیو اقتصاد افزود: متاسفانه اینطور جا افتاده است که به سبب کثرت مجوزها و طولانی بودن فرآیند اخذ مجوز شروع کسب و کار رتبه کشور این قدر پائین است.
وی اظهارداشت: این رتبه فقط شروع کسب و کار بوسیله ثبت شرکت را معیار می داند.
این کارشناس حوزه کسب و کار گفت: رتبه ای که اکنون ایران در سطح کشورهای جهان دارد به سبب سختی فرآیند ثبت شرکت و اخذ کد مالیاتی و کد بیمه بوده است.
وی افزود: اگر بخواهند تمام مجوز های مورد نیاز پیش از شروع کسب و کار را اعمال کنند وضع خیلی بدتر از اینها خواهد بود.
ترکمنی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود به ابلاغیه حجت الاسلام و المسلمین «حسن روحانی» رئیس جمهور در خصوص ساده‌ سازی مراحل شروع کسب و کار اشاره کرد و اظهارداشت: طبق این ابلاغیه برای عموم کسب و کارها غیر از کسب و کارهای که بطور مستقیم با حوزه سلامت و امنیت کشور در ارتباط هستند دیگر مجوزی قبل از شروع کسب و کار نیاز نخواهد بود و صرف اینکه شخص تعهدش را به دستور العمل ها و احکام صادره آن سازمان برای شروع کسب و کاراعلام کند، کافی است.
وی  یادآورشد: این سازو کار که به آن «ساز و کار اعلامی» گفته می شود در خیلی از کشورهای جهان جا افتاده و گامی رو به جلو به شمار می رود.
برنامه «رهیافت» کاری از گروه کسب و کار شبکه تخصصی رادیو اقتصاد است که از شنبه تا چهارشنبه هر روز ساعت ۲۰:۰۵ به مدت ۵۵ دقیقه به تهیه کنندگی «حمیدرضا کجوری» با هدف تبیین سخنان روز رهبر معظم انقلاب اسلامی با حضور کارشناسان و تحلیل گران اقتصادی در قالب گفتگو محور و برنامه ترکیبی بر اساس تمامی بندهای اقتصاد مقاومتی بر روی موج اف ام ردیف ۹۸ مگاهرتز قرار می‌گیرد و علاقمندان جهت دریافت فایل صوتی برنامه می‌توانند به سایت این رادیو مراجعه کنند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ