ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان
به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران ، پیمان فیروز نیا مدیر امور زراعت جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت : سورگوم دانه ای در مقایسه با ذرت دانه ای، ۵۰ درصد آب کمتری را مصرف کرده و کشاورز محصول بیشتری را نیز به نسبت ذرت دانه ای از کشت سورگوم دانه ای برداشت خواهد کرد.
در ادامه امیر مسعود شهبازی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گلپایگان افزود : در سال جاری برنامه ریزی شده است که در گلپایگان سورگوم دانه ای از سوی کشاورزان کشت شود و در این راستا بذر یارانه ای نیز به زارعین تخصیص داده می شود.
گزارش : روح الله علایی