سهم بالای زنان در مدالهای ۴ تیم اول المپیک
اقتصاد ایران: بیش از نیمی از مدالهای تیمهای اول تا چهارم بازیهای المپیک پاریس را بانوان این کشورها کسب کردهاند.
این مقدار در کشور چین بیشتر است به عبارت بهتر 60 درصد از مدالهای کسب شده در این کشور را بانوان به دست آوردهاند. چین با 40 مدال طلا، 27 نقره، 24 برنز و در مجموع 91 مدال در رده دوم جدول مدالی است که بانوان این کشور 55 مدال یعنی 23 طلا، 15 نقره و 17 برنز در 20 رشته ورزشی کسب کردهاند.
ژاپنیها در این میان سهم 46 درصدی دارند چون 21 مدال، شامل 8 طلا، 5 نقره و 8 برنز کسب کردهاند این درحالی است که تعداد کل مدال های ژاپن در بازی های المپیک 45 مدال، شامل 20 طلا، 12 نقره و 13 برنز است.
در مقابل بانوان استرالیا جایگاه بهتری دارند چون حدود 51 درصد مدالهای این کشور را به دست آوردهاند. زنان استرالیا 27 مدال از 53 مدال کسب شده را به نام خود ثبت کردهاند آنهم شامل 13 طلا، 7 نقره و 7 برنز از 18 مدال طلا، 19 نقره و 16 برنز مجموعی که به دست آمده است.
پس اگر جدول مدالی را براساس مدالهای کسب شده توسط بانوان تنظیم کنیم چین، آمریکا و استرالیا در ردههای اول تا سوم هستند و ژاپنیها در رده چهارم قرار میگیرند.
بد نیست این نکته را هم بدانید که مدالهای طلای آمریکاییها در رشتههای شنا، ژیمناستیک، دوومیدانی، موج سواری، بسکتبال، قایقرانی، شمشیربازی، فوتبال، تیراندازی، وزنه برداری و کشتی است. چینیها هم در رشتههای ژیمناستیک، شنا، دوومیدانی، بدمینتون، بوکس، قایقرانی، شیرجه، تیراندازی، تنیس روی میز، تنیس و وزنهبرداری صاحب مدال طلا شدند، ژاپن در رشتههای دوومیدانی، جودو، قایقرانی و کشتی و استرالیا در رشتههای دوومیدانی، قایقرانی، شیرجه، شنا و موج سواری طلا گرفتهاند.
تیم ایران هم در این بازیها صاحب 12 مدال 3 طلا، 6 نقره و 3 برنز شده است که با توجه به کسب دو مدال در رشته تکواندو سهم بانوان از این مدالها 16 درصد است. بانوان در این دوره از بازی ها 11 سهمیه در رشته های قایقرانی، تیراندازی، تیراندازی باکمان، تکواندو، دوومیدانی و تنیس روی میز کسب کردند که با رکوردشکنی و مدال نقره ناهید کیانی و برنز مبینا نعمت زاده از لحاظ کیفی روند رو به رشدی داشتهاند.