استقبال دانش‌آموزان از لوازم‌التحریر ایرانی و اسلامی

اقتصاد ایران: دانش‌آموزان از لوازم‌التحریر به سبک ایرانی و اسلامی در غرفه «الگونما» نمایشگاه قرآن استقبال کردند.

به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران ، غرفه «الگونما»، پیشرو در مسائل تربیتی است و از تأثیراتی می‌گوید که کاراکتر‌های خارجی و غربی روی بچه‌ها از سنین کودکی تا بزرگسالی می‌گذارند.
بخش دیگری از غرفه الگونما، اتاق فروزن است. شاید پدر‌ها و مادر‌ها فکر کنند، فقط بچه‌های 10 تا 15 ساله هستند که قدرت تشخیص دارند، اما بچه‌ای که نمی‌تواند چیزی انتخاب کند نیز در ناخودآگاه ذهنش تاثیرات بسیاری از محیط زندگی می‌گیرد. مصداق آن محمدحسین طباطبایی (علم الهدی) است که از کودکی با قرآن انس گرفت.
اتاق فیلم، بخش دیگر غرفه الگونماست که نماد ذهن کودک است و در آن به پدر و مادر نشان داده می‌شود که تولید چه آثار و محتوا‌هایی می‌تواند آثار سوء تربیتی روی ذهن بچه‌ها داشته باشد.
اتاق دیگر در این بخش، بازار کالا‌ها و محصولات نام دارد که با عنوان پوشاک و خوراک ایجاد شده است. در این غرفه به پدر‌ها و مادر‌ها نشان داده می‌شود که عکس روی تیشرت‌ها و بلوز‌ها برخلاف آداب و رسوم و عقاید کشور ماست و همین‌طور خوراکی‌هایی که در بسته‌بندی شان تصویر سلبریتی‌های هالیودی به نمایش گذاشته می‌شود و باید بچه‌ها را از این بسته‌های ضد فرهنگی دور نگه داشت.
در حوزه لوازم‌التحریر به پدر و مادر‌ها پیشنهاد داده می‌شود که چه کاراکتر‌هایی را می‌توانند جایگزین شخصیت‌های ضد فرهنگی کنند. همچنین باید محتوا‌های جذاب‌تری در دو موضوع ایرانی و اسلامی تولید شود تا پدران و مادران و فرزندانشان از محتوا‌های غربی فاصله بگیرند.
بیست و نهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم با شعار «قرآن کتاب امید و آرامش» از 27 فروردین تا 9 اردیبهشت در مصلی امام خمینی (ره) در حال برگزاری است.

برچسب‌ها :

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ