حمایت ازتجاری‌سازی فناوری‌مورد نیاز زیست‌بوم ۵G

اقتصاد ایران: ستاد توسعه فناوری‌های اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی از تسهیل و حمایت از تجاری‌سازی فناوری‌های مورد نیاز زیست‌بوم نسل پنجم ارتباطات (۵G) خبر داد.

به گزارش خبرگزاری اقتصادی ایران ، توسعه زیست‌بوم فناوری‌های نسل پنجم مخابراتی، اینترنت اشیا و هوش مصنوعی، موضوع تفاهم سه جانبه برای تسهیل و حمایت از تجاری‌سازی فناوری‌های مورد نیاز این حوزه است که دو روز پیش میان ستاد توسعه فناوری‌های اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و یکی از اپراتورهای موبایل به امضا رسیده است.

هدف از امضای این تفاهم‌نامه ایجاد سازوکارهای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان در امر تحقیق، توسعه، تولید و تجاری‌سازی محصولات و خدمات این حوزه است.

«ایجاد زیرساخت‌ها و نهادهای پشتیبان شکل‌گیری و توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان در فناوری‌های مورد نیاز»، «حمایت از تجاری‌سازی و بومی‌سازی فناوری‌ها و نوآوری‌های شرکت‌های دانش‌بنیان» و «حمایت از بازارسازی و ایجاد تقاضا برای تجهیزات و فناوری‌های مورد نظر» از دیگر اهدافی است که برای این تفاهم‌نامه تعریف شده است.

در این تفاهم نامه ستاد توسعه فناوری‌های اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری متعهد شده است که در شناسایی فناوری‌های مهم و قابل بومی‌سازی فناوری‌های نسل پنجم شبکه ارتباطات سیار، اینترنت اشیا و هوش مصنوعی در کاربردهای حمل‌ونقل، سلامت دیجیتال، صنعت و معدن دیجیتال و کشاورزی و انرژی مشارکت کند.

همچنین ستاد تعهد داده است که تسهیلات مالی برای کنسرسیوم ارزیابی شده و منتخب برای بومی‌سازی فناوری‌های منتخب را تامین کند و با نهادهای دولتی مرتبط برای جلوگیری از واردات این فناوری‌ها برای بومی‌سازی مذاکراتی داشته باشد.

از تعهدات اپراتور موبایل هم می‌توان به مشارکت در شناسایی فناوری‌های مهم و قابل بومی‌سازی فناوری‌های نسل پنجم شبکه ارتباطات سیار، اینترنت اشیا و هوش مصنوعی در کاربردهای حمل‌ونقل، خودروی متصل، شهر هوشمند،سلامت دیجیتال، صنعت و معدن دیجیتال و کشاورزی و انرژی اشاره کرد.

وزارت ارتباطات و اطلاعات هم تلاش می‌کند استفاده از ظرفیت‌های وزارت‎خانه برای تنظیم پیشنهاد قوانین و آیین‌نامه‌های مرتبط و پیگیری تصویب آن، هماهنگی با سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی برای تخصیص فرکانس و سایر موضوعات مرتبط با رگولاتوری و غیره را تسهیل کند.

برچسب‌ها :

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ