سه پروژه ماهواره ای کشور بومی سازی شد

اقتصاد ایران: رئیس سازمان فضایی ایران گفت: روند تکمیل و پیشرفت ۳ پروژه ماهواره‌ای «ناهید۱، ظفر و پارس۱» با تاکید بر بومی سازی این فناوری، در حال اجرا است.

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران ، مرتضی براری در اینستاگرام نوشت: توسعه فناوری فضایی و بومی سازی آن علاوه بر اینکه افزایش اقتدار کشور را به همراه دارد، باعث رشد دانش و بلوغ علمی شده و ظرفیت بسیار مناسبی برای ارتقاء اشتغالزایی در کشور است.
وی گفت: مهمترین ماموریت سازمان فضایی هم توسعه زیرساخت‌های بومی فناوری فضایی با هدف ارائه خدمات کاربردی به جامعه است و خوشبختانه در یک دهه گذشته روند توسعه این حوزه در کشور به خوبی طی شده و این مسیر با قدرت و جدیت بیشتر ادامه خواهد یافت.
رئیس سازمان فضایی ایران ادامه داد: در حال حاضر روند تکمیل و پیشرفت ۳ پروژه ماهواره‌ای ناهید۱، ظفر و پارس۱ در تمام ارکان این پروژه‌ها در حال اجرا است.
براری گفت: اداره کل توسعه فناوری فضایی سازمان فضایی ایران نیز توسعه زیرساخت‌های عملیاتی و صنعتی حوزه فضایی را در اولویت برنامه‌های خود قرار داده و تلاش می‌کند تا شتاب پیشرفت را در این مسیر افزایش دهد و علاوه بر پروژه‌های ماهواره‌ای، توسعه آزمایشگاه‌ها و مراکز تست و آزمون ماهواره‌ها را هم در دستور کار خود دارد.
وی افزود: در روند صنعتی‌سازی نیز زمینه لازم برای حضور و نقش آفرینی بخش خصوصی و توانمندسازی آنها هم فراهم شده و خوشبختانه شاهد شکل‌گیری کنسرسیوم هایی توانمند در این عرصه هستیم.
به گفته معاون وزیر ارتباطات، توسعه زیرساخت‌های فضایی مطابق با برنامه‌های پیش بینی شده و تامین منابع لازم در حال پیشرفت است و برای تعریف و اجرای پروژه‌های بیشتر نیز بستر جذب سرمایه گذاری بخش خصوصی نیز به‌وجود آمده که نوید بخش آینده‌ای روشن برای این حوزه است.
وی اضافه کرد: در این راستا فراخوان شناسایی پیمانکار طراحی و ساخت ماهواره‌های سنجش از دور راداری و اپتیکی و ایستگاه‌های زمینی مربوطه اطلاع‌رسانی شد و از تمام شرکت‌های علاقه‌مند درخواست می کنیم در مسیر صنعتی‌سازی این حوزه یاری رسان ما باشند.
برچسب‌ها :

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ