مدیر کل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در این مراسم، خطاب به سه هنرمند دریافت کننده درجه یک هنری، گفت: نکته مهم خوشنامی هنرمندان درعرصه هنر است و با اعتقاد کامل میگویم همه جا سخن از بزرگی و توانمندی شما در هنراست.
هادی مظفری تصریح کرد: افتخار داریم که امروز گواهی درجه یک هنری تقدیم شما میشود و به داشتن چنین قلههایی در هنر تجسمی کشور افتخار میکنیم.
دبیر شورای ارزشیابی هنرمندان، نویسندگان و شاعران نیز دراین مراسم با تبریک به هنرمندان دریافت کننده درجه هنری، گفت: هنرمندان انسانهای فرهیخته ای هستند که عمر با برکت خود را صرف تلاش درراه هنرآموزی، خلق اثر و انتقال تجارب خود به دیگران صرف کردهاند.
سید محمد طباطبایی ابرازامیدواری کرد که قدر و شان هنرمندان را بدانیم چراکه این هنرمندان اعتبار خود را سالها پیش در جامعه یافتهاند.
احمد صدری رئیس کمیته تخصصی هنری شورای ارزشیابی هنرمندان، نیز دراین مراسم، گفت: عدهای اهل نظر هستند و افرادیدر زمینه عمل متمرکزند، اما افراد و هنرمندانی هستند که اجماع نظر و عمل در آنان دیده میشود.
در پایان مراسم، گواهی درجه یک هنری از سوی شورای ارزشیابی هنرمندان به فیروزه گلمحمدی، نقاش و تصویرگر کتاب کودک؛ حبیباله صادقی، نقاش، منتقد هنری، کاریکاتوریست؛ و مسعود نجابتی، طراح گرافیک و خوشنویس اهدا شد.
حبیب الله صادقی
حبیبالله صادقی (متولد ۱۳۳۶ شمسی) در تهران، نقاش ایرانی است. او متعلق به طیف نقاشان موسوم به نقاشان انقلاب است که عموماً نزدیکی یا وابستگی به حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی دارند یا داشتهاند. این گروه از نقاشان با استفاده از فضای دهه شصت ایران، تقریباً تمامی امکانات هنری ایران (از قبیل دانشگاهها، گالریها، بورسهای دولتی و …) را در اختیار خود داشتند.
اوعضو واحد تجسمی حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی، نقاش، گرافیست، کاریکاتوریست است که در سال ۱۳۷۹ به عنوان عضو پیوسته فرهنگستان هنر جمهوری اسلامی ایران انتخاب گردید و پس از آن بهطور مستمر با این نهاد همکاری داشتهاست.
مسعود تجابتی
مسعود نجابتی (متولد سال ۱۳۴۶) طراح گرافیک، مدیر هنری و خوشنویس معاصر ایرانی است.
فعالیتهای او بر طراحی گرافیک از جمله طراحی پوستر، نشانه، کتاب و بهخصوص گرافیک نشر با تأکید بر روش تایپوگرافیمتمرکز است. او در مقطع کارشناسی رشته گرافیک وارد دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران شد و همزمان در انجمن خوشنویسان ایران به مشق علمی و نظری پرداخت. پس از اتمام دوره کارشناسی ارشد گرافیک در دانشگاه هنر تهران و دورهٔ ممتاز انجمن خوشنویسان، با ناشران مختلف به همکاری در زمینهٔ گرافیک نشر پرداخت و در کنار آن به فعالیتهای دیگر از جمله کارهای گرافیک مذهبی و آئینی روی آورد. او مدیریت هنری و طراحی گرافیک پروژههای فرهنگی متعددی را از سوی سازمانها و مراکز دولتی و خصوصی در کارنامه خود دارد.
فیروز گل محمدی
فیروزه گل محمدی، معماری داخلی را از ۱۵ سالگی در هنرستان خواند و در دانشگاه ادامه داد.
وی بیش از بیست کتاب را که اغلب به حوزهی ادبیات کودک تعلق دارند، تصویرگری کرده و موفق به دریافت چهارده مدال داخلیو بین المللی شده است.
کتاب " عجب اشتباهی"در سال ۱۳۶۴ نخستین اثرتصویرگری او برای کودکان بود. گل محمدی ۲۰ کتاب را که اغلب به حوزه ادبیات کودک تعلق دارد، به تصویر کشیده است.
داستان دوستان (به زبان اردو) / عجب اشتباهی! / زاغی و زیرک / آب و مهتاب / کلاس دوم ج / پرندگان خونین بال حرم (فارسی، انگلیسی، اردو) / شغالی که در خم رنگ افتاد / ساز من ساز جیرجیرک / افسانه روباه حیله گر / دارکوب تا کی به درختمی کوبد / دیدار با دریا / قصههای شاهنامه (۱)/ قصههای شاهنامه (۲)/ کیمیاگر سعادت / هدهد و سلیمان / سلیمان و ملکهصبا / سمندر / فیل در خانه تاریک / زبان پرندگان از کتابهای چاژ شده اوست.