سیل عامل ایجاد نابسامانی در بازار شکر معرفی شد

اقتصاد ایران: مدیرکل نظارت بر محصولات کشاورزی و مواد غذایی سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان علت نابسامانی‌های اخیر در بازار شکر را بارندگی شدید و سیل در خوزستان و همچنین محدودیت واردات در سال گذشته اعلام کرد..

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران، علیرضا رستمی گفت که با توزیع شکر در قالب طرح تنظیم بازار و ضیافت ماه رمضان و تحقق واردات شکر، در هفته آینده بازار این محصول به تعادل می‌رسد.

وی علت افزایش قیمت و نابسامانی در بازار شکر را به هم خوردن تعادل عرضه و تقاضا دانست و گفت: از سال گذشته واردات شکر بسیار محدود بوده و علاوه بر آن به دلیل بارندگی و سیل، برداشت شکر خوزستان نیز به تعویق افتاده و شاهد خساراتی بوده است.
وی با اشاره به توزیع شکر در قالب طرح تنظیم بازار و ضیافت ماه رمضان از سوی شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران، اظهار کرد: دولت واردات شکر را نیز در دستور کار قرار داده که این واردات در هفته آینده محقق می‌شود؛ بنابراین با اجرای این دو برنامه تعادل به به بازار شکر باز خواهد گشت.
اشاره مدیرکل نظارت بر محصولات کشاورزی و مواد غذایی سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان، عرضه شکر به قیمت کیلویی ۳,۴۰۰ تومان در فروشگاه زنجیره‌ای و میادین میوه و تره‌بار است که در روزهای اخیر آغاز شده است.
به گفته وی، مصرف شکر در کل کشور ماهانه حدود ۱۸۰ هزار تن است و در حال حاضر حدود ۲۰۰ هزار تن سهمیه شکر برای عرضه در قالب طرح تنظیم بازار و ضیافت ماه رمضان در نظر گرفته شده است.

با سامانه ۱۲۴ تماس بگیرید

رستمی در ادامه تاکید کرد که فروش محصولات به قیمت بالاتر از قیمت درج شده روی کالاها در واحدهای صنفی تخلف محسوب می‌شود و مصرف‌کنندگان می‌توانند با تماس با سامانه ۱۲۴ و مراجعه به سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت استان‌ها؛ شکایت خود را منعکس کنند.
وی یه ایسنا گفت: سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت آماده دریافت شکایت هستند و افراد می‌توانند به صورت آنلاین نیز شکایت خود را ثبت کنند که در صورت شکایت مصرف‌کنندگان با واحدهای متخلف جداگانه برخورد خواهد شد و در صورتی که شاکی مستقیماً شکایت خود را پیگیری کند حقوق شاکی نیز به او بر می‌گردد.

برچسب‌ها :

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ